Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Faint Praise nic nie robi. Druga akcja tez nic nie robi.
deny darkness takie se, niestety za slabe zeby tym grac.feint praise byloby lepsze gdyby byla jakas karta/efekt ktora daje przeciwnikowi honor w openie zeby mu odjac, ale cos takiego wg mnie musialoby byc powtarzalne (holding, postac, attach) zeby mialo sens. zgadzam sie ze karta ciekawa, oby takich wiecej- widac ze trzeba kombinowac zeby to zadzialalo a nie tylko tepe bow/kill/sendhome/gain honorswoja droga tak mnie naszlo, ze czemu oni nie wydaja takich "fajnych", ciekawych kart na poczatku edycji?- gdyby wydali to takie nowe do followerow w ig 1-2 to przeciez by pieknie chodzilo w deckach na followerach, a teraz? nikt tego nie wrzuci bo sie nie miesci- to samo a'propos feint praise, chocby cowed by wisdom albo inne tego typu ciekawe karty super by uatrakcyjnily rozgrywke, dopiero potem powinni wydawac takie gnioty jak wall of honor, desperate rush, determined force lub final duty, eh ch...AEG...
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
faint praise wyglada na pierwszy rzut oka obiecujaco. pytanie czy sie zmiesci w dyshonorze?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Aha. Dostane to w openie. Kiwne sobie postac do swiatyni mojego starego, strace 1 honoru... MROOOOOOKKKKKK! Terrible Terrible damage!
Efektywnie to jest "nie kupisz 1 postaci z honorem przy zagraniu pierwszej kopii tej karty z jakims graczem, z ktorym grales 1 raz w zyciu i nie wie ze miales ta karte w decku"... pozniej to bedzie -1 honoru.
a który wcisk gra shrine'y Twojego starego?
ale tak mówicie że stracisz oczko z staregomoimzdaniem to jest bardzo dobra kartabo co będziesz czekał z my father shrinem? a nawet to jesteś w sumie 2 w plecy bo niedoścże nie zyskałeś to straciłeś a gryz innymi honorówkami rozgrywają się o oczka