Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytujale tak mówicie że stracisz oczko z staregomoimzdaniem to jest bardzo dobra kartabo co będziesz czekał z my father shrinem? a nawet to jesteś w sumie 2 w plecy bo niedoścże nie zyskałeś to straciłeś a gryz innymi honorówkami rozgrywają się o oczkaSilicie sie zrobic z tej karty cos lepszego niz jest. Naprawde srednio ogarniajacy gracz sprawi ze ta karta to bedzie blank na rece u przeciwnika.Bo (tak jak napisalem wczesniej) jezeli zagrasz ja po moich wszystkich limited gainach to ok jedna tura nie kupie postaci z honorem. Nastepnym razem zostawie my father shrine jednego, i jezeli tego nie zagrasz to trudno -1 honoru (wedlug waszego liczenia, ktore tak naprawde mnie smieszy) ale +3-4 w dynasty phase. Jezeli zagrasz... no to jezeli zagrales na ostatniego shrina mojego to tez trudno -1 honoru, jezeli zagrywasz to w pierwszym swoim openie to -2... Mrok i terrible terrible damage. Bardzo bardzo bardzo trzeba sie napracowac zeby ta karta zabrala te wasze -2 honoru (gdzie tak naprawde to jest -1 + brak zysku a jest to zupelnie co innego niz -2). I jezeli mi chcecie wmowic ze nie ma lepszego honor lossa w tej edycji to pozdrawiam ogarniajacych graczy...P.S jezeli to ma byc karta mety w meczupach honor VS honor... to spoko... bo herbata nie jest tak jakby z zyliard razy lepsza...
ale tak mówicie że stracisz oczko z staregomoimzdaniem to jest bardzo dobra kartabo co będziesz czekał z my father shrinem? a nawet to jesteś w sumie 2 w plecy bo niedoścże nie zyskałeś to straciłeś a gryz innymi honorówkami rozgrywają się o oczka
edit: hmmm a tak mnie naszlo- czy mozna najpierw zaplacic holdingiem za ta sama akcje a potem go sobie wysadzic? no bo w sumie jezeli robi 5g za 2 to juz nie jest taki total zalosny
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
limited kill-oh yeah!trochę dużo kosztów(bow, dyshonor)ale i tak sake love
a co do sake removalu to <3nowy, gorszy hired.chce go.pnp
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?