Autor Wątek: Brak r-ki  (Przeczytany 613 razy)

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
Brak r-ki
« dnia: 2010-07-01, 14:52 »
Mam takie pytanie. Kupiłem wczoraj boostera z TPW i zamiast r-ki dostałem bakemono pups(common CE). Na sobotnim turneju byla ta sama sytuacja tyle że było Wisdom Gained(uncommon CE?). Więc było na draft tylko 29 r-ek...
Tak czy tak ja chciałem kupić booster dla r-ki. Oddałem booster do reklamacji. I pytanie:  Co w takiej sprawie zrobić
I can swim.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Odp: Brak r-ki
« Odpowiedź #1 dnia: 2010-07-01, 14:57 »
Zacisnac zeby, napisac kilka cieplych slow do AEG i zyc dalej.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #2 dnia: 2010-07-01, 15:16 »
Sprawdz numer boxa (wewnętrzna strona 'zamknięcia' pudełka) i opisz sytuację w mailu do customerservice AEG podając swoj adres. Powinni grzecznie przeprosić i przysłać owe busterki wraz z dodatkowymi R/promkami.

Ja miałem podobną sytuację - otwierając box starterow z KD okazało się, że jeden z konikowych ma francuskie napisy. Nasmarowałem maila i dostałem angielski starter, extra R, jakies badziewne promki a wszystko w pudełku z 'week of the ratling' (z którego byłem najbardziej zadowolony). Nawet zapytałem czy mam im odesłac ten francuski starter, ale odpisali ze moge go wyrzucić do kosza :D Z ciekawości go otworzyłem i okazalo się, że w środku sa angielskie karty :)
Squeek

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #3 dnia: 2010-07-01, 15:27 »
A czy moge liczyć na jakieś odszkodowanie czy cuś?
I can swim.

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
« Odpowiedź #4 dnia: 2010-07-01, 15:34 »
Napisałem przecież, że przysłali mi reklamowany towar + extra erki i promosy oraz ratling boxa. Jesli masz na myśli gotówke to zapomnij.
Squeek

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #5 dnia: 2010-07-01, 15:37 »
ale nie. ty miałeś boxa. a ja kupiłem booster. o to mi chodzi
I can swim.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2010-07-01, 15:45 »
ale nie. ty miałeś boxa. a ja kupiłem booster. o to mi chodzi

pewnie bedzie podobnie. sprobuj i opisz sytuacje.

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #7 dnia: 2010-07-01, 16:20 »
hmm. kupiłem w Wszystko Gra! booster z TPW za 12 zł. gdy go po kilku sekundach otworzyłem, zorientowałem się, że nie ma r-ki. Zamiast tego zauważyłem karte z celestiala zatytułowaną Bakemono Pups. O ile odbrze paamiętam to to jest shadowlandowy follower. Po chwili dałem innym ludziom w WG do sprawdzenia czy przypadkiem nie jestem ślepy. oni też zauważyli że zamiast r-ki jest właśnie ten follower. następnie powiedziałem to defntx-owi że nie ma rki po czym oddałem mu booster do reklamacji. mówił że sprawdzi co trzeba zrobić w takich sytuacjach, ale ja wolałem stworzyć wątek na ccg gdyby taka sytuacja się powtórzyła
I can swim.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 2010-07-01, 16:22 »
popros deftnx zeby ci wymienil booster i sam zlozyl reklamacje. chyba jest wlascicielem sklepu, wiec to do niego trzeba zglaszac takie problemy.