Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Bonusik:Pracuje właśnie nad porozumieniem z pewnym portalem, który udostępnia aplikacje do zarządzania ligą. Nie mają lig karcianych, ale... są otwarci na utworzenie takiego profilu. Zobaczymy czy się uda... jeżeli tak, to będziemy mieli fajne narzędzie do zastosowania w Polsce nie tylko do L5R.
Cytat: Suzan w 2010-07-18, 01:25Bonusik:Pracuje właśnie nad porozumieniem z pewnym portalem, który udostępnia aplikacje do zarządzania ligą. Nie mają lig karcianych, ale... są otwarci na utworzenie takiego profilu. Zobaczymy czy się uda... jeżeli tak, to będziemy mieli fajne narzędzie do zastosowania w Polsce nie tylko do L5R. Niejaki Berto drzewiej kupił i postawił taką aplikację dla YGO i paru innych karcianek i jedyne gdzie się to przyjęło, to w duel masters. Także sorry, ja nie kupuję takiego argumentu.
ja mam caly czas ten soft za ktory wybulilem kolo 150 $ o ile pamietam i moge to postawic gdzies zaden problem. Moge dac prawa admina komus kto sie tym chce zajac.... tutaj system http://www.mygamingladder.com/combo.shtml walic jak ktos chetny...