Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Generalnie impreza bardzo fajna tylko ogranizacja zzsala niesamowicie. Np. oglasznaie czegokolwiek bylo po francusku az pod koniec dnia ludzie juz mieli dosc.Humory dopisywaloy - kogo nie bylo niech zaluje.Poszlo nam - Polskiemu teamowi - calkiem niezle imho chociaz kla wielkiego nie pokazalismy.Wszyscy moga brac udzial w nowym teleturnieju "Siadlo czy nie siadlo?" a nie obecnym teksty "Gay z kryptonitu" oraz "Strapon" nic nie powiedza.
przez Cwelturiona, który jako second driver przed wyjazdemwypił 8 piw ;]
Wez mi nie przypominaj lepiej ;]
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-11-08, 21:50Wez mi nie przypominaj lepiej ;] Może niech jepiej Gali ci objaśni
Cytat: klusek w 2010-11-09, 09:31Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-11-08, 21:50Wez mi nie przypominaj lepiej ;] Może niech jepiej Gali ci objaśni http://www.youtube.com/watch?v=FWGEncSl3nY
Rozdupcylo mnie to po 30 sek. Wiecej nie dalem rady...
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-11-09, 13:03Rozdupcylo mnie to po 30 sek. Wiecej nie dalem rady...Ej, jak się nazywał ten film co obczaił gracjan - ten z 55 minutową sceną bitwy - chciałem zassać, ale zapomniałem tytułu
Grubo ;] Linka do torrenta jeszcze moglbys zapodac jak znajdziesz
a nie wie ktoś czy to była honorówka czy pojazdówka fenolowa?