Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Moje pierwsze wrazenia :- Fabula jak sie mozna bylo spodziewac wy.... w kosmos.
- Niesamowity klimat kampani, dodatkowe smaczki jak chociazby mozliwosc pogrania w grze "na automatach"(oddzielne gry w grze)
Polski dubing jest tak idiotyczny ze szkoda gadac(przynajmniej jesli chodzi o odglosy jednostek ; the best one " Twoje probniki sa atakowane") , podczas gier laderowych ciezko ocenic , ktory budynek atakowac (niecka rozrodcza itp nic kompletnie mi nie mowi). Pozostaje czekac na latki zmieniajace pl wersje na eng.- Na filmikach momentami dubing tez mocno irytuje , jak chociazby w poczatkowym filmiku (czemu nie da sie wlaczyc samych napisow tego nie rozumiem)
- Ciaglym pytaniem jest przyjecie gry w Korei.Wydaje sie ze przestawienie sie prosow na druga czesc przychodzi dosc szybko (przynajmniej jak patrze na mojego brata to tak mi sie wydaje).
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jezeli ktos oglada tylko reklamy proszkow do prania to moze i fabula zrobi na nim wrazenie. Fabula jest wtorna, mieka, tendencyjna... i tak naprawde dowolny film klasy C ma lepsza fabule. Serio niby co jest w tej fabule odkrywczego? Rebeliancka walka z tyranicznym przywodca? Tajna przepowiednia o koncu swiata, powrot starozytnej rasy... eee... faktycznie wy... w kosmos (czytaj: wyrzucic).
Niesamowity klimat... zzyny totalnej ze wszystkiego jak leci. Interaktywne menu jest nawet na poziomie, gra na automatach tez... ale zbieranie pokemonow na planszy (+1 do zajebistej wiedzy o zergach), zeby moc sobie wynalez +5 do pancerza... jest... dziwne, smierdzi czyms czym ta gra nie powinna byc. Nie nazwe tego smaczkami... to sa udziwnienia wprowadzone na sile, zeby zatechly gameplay nie odrzucal kazdego nooba.
Twoj brat jest prosem z Korei?
Przyjecie prosow z korei jest takie, ze jak ktos komus chce dopieprzyc to mowi mu "idz pograj w sc2 bo do 1 jestes za slaby". A jezeli ci chodzi o to ze grajac w 1 latwo idzie w 2 to i owszem. Da sie cisnac, ale gra jest tez inna.
CytujTwoj brat jest prosem z Korei?Byl
Widze ze siedzisz w korei i znasz ich zwyczaje , tak naprawde po aferze z obstawianiem/podkladaniem gier i konfliktem Kespa - Blizzard , nikt tak naprawde w tym momencie nie jest w stanie stwierdzic czy sc 2 zmieni cos na scenie , a po ostatnim lekkim kryzysie w sc jest to calkiem prawdopodobne. Mimo olbrzymiego sponsora (Korean Air) nie wiadomo w jaka strone to pojdzie , no ale widze ze masz kontakt z pro teamami i wiesz , ze nie beda w to grac , wiec pewnie masz racje.
Już chyba wyrosłem z Real Time Fast Clicking i potrzebuję gier oferujących czegoś więcej. Mam nadzieję na jakiś nowy dodatek do DOW.
Cytat: Togashi Sparrow w 2010-07-28, 23:22Już chyba wyrosłem z Real Time Fast Clicking i potrzebuję gier oferujących czegoś więcej. Mam nadzieję na jakiś nowy dodatek do DOW.poczekaj na nowego Shogun'a
Już chyba wyrosłem z Real Time Fast Clicking i potrzebuję gier oferujących czegoś więcej.
Nie wydaje mi sie ze scena przestawi sie na SC2, Blizzard musialby zakazac transmisji czegolowiek zwiazanego z 1 zeby takie cos przeszlo.
No widzę, że nick Klepkowego brata z SC to jest jakiś megamroczny sekret. Klepek, nie możesz po prostu napisać, że Twój brat to Blackman/Suncow/Draco i koniec tematu? Czy może to zbyt niebezpieczne, bo koledzy z jego byłego teamu wyślą za nim ukraińskich hitmanów, bo zdradził zespół i odszedł?
Cytat: gaijin w 2010-07-29, 12:58No widzę, że nick Klepkowego brata z SC to jest jakiś megamroczny sekret. Klepek, nie możesz po prostu napisać, że Twój brat to Blackman/Suncow/Draco i koniec tematu? Czy może to zbyt niebezpieczne, bo koledzy z jego byłego teamu wyślą za nim ukraińskich hitmanów, bo zdradził zespół i odszedł?Chyba Klepkowi chodzilo o to, ze jak jestes taki madry i wiesz wszystko to bez trudu powinienes brata Klepka zidentyfikowac. Ale moge sie mylic i dokonac nadinterpretacji.