Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Open: Choose your performing unbowed Tattooed personality: you show the elegance of the Dove Tattoo. Gain 5 Honor. Take the Imperial Favor. Permanently increase the Family Honor required for an honor Victory by 5 for all players.
czyzby dishonor zaczal w koncu wygrywac?
what?no jeżeli ty uważasz że to że masz mało PH na postaciach i że nie możesz się nimi sepuknąć to jest dla ciebie plus w grze z dysh. to pozdro i poćwicz i popracuj nad dekiem, że zacytuję klasyków
tak to dla mnie niski ph w deku gdzie nie mogę sepuknac to podstawa wygranych z dyshonorem i do tego mozliwość szybkiego przycinania provincji
tak tak, wiem że twoje deki przejeżdżają wszystkich zawsze bez masełka
to pozdro i poćwicz i popracuj nad dekiem, że zacytuję klasyków
Cytat: Walec w 2010-08-04, 14:25tak to dla mnie niski ph w deku gdzie nie mogę sepuknac to podstawa wygranych z dyshonorem i do tego mozliwość szybkiego przycinania provincjiMoze jestes autorytetem w grze spiderem ale tym powyzszym udowodniles ze o dishonorze nie masz zielonego pojecia. Pojawienie sie postaci non samurai lub courtier po stronie przeciwnika to juz jakies 75 % wieksze szanse na wygranie. A male PH to jest naprawde drugorzedna sprawa. W moich buildach 90 % punktow dishonorujacych zdobywalem przez akcje. Moi sprringpartnerzy to w ogole od dluzszego czasu nie graja nic co nie byloby seppukowalne grajac przeciw mnie.
prosiłem cię o argument czemu tak ci z nimi łatwo a ty zaczełeś się wysmiewać, to ze się nie tna to nie argument jakiś konkretny, a sam wiesz że zwykle masz z dragonem że masz jedna akcję z dragonem na monkach a potem juz nie masz postaci w bitwie