Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Dyskusja chyba lekko nie na temat się robi
Walec ale dlaczego z każdą militarką da się obronić 2-3 provki a z twoją się nie da?
berto proszę cię nie muszę umieć grać dyshonorem by wiedzieć jak z nim wygrywać a dragon to naprawdę nie jest dek który musi się obawiać dyshonoru jeżeli wie się jak z nim grać ( raven ostatnio zobaczył jak dragon słabo ma z dyshonorem)
Cytat: Walec w 2010-08-04, 15:05berto proszę cię nie muszę umieć grać dyshonorem by wiedzieć jak z nim wygrywać a dragon to naprawdę nie jest dek który musi się obawiać dyshonoru jeżeli wie się jak z nim grać ( raven ostatnio zobaczył jak dragon słabo ma z dyshonorem)Akurat spiderem to sobie ze scorpionem nie powygrywasz, szkoda ze ten dishonor zaczal hulac tak pozno (a i tak jeszcze troche wolnawe to jest) bo mogloby byc wiecej scorpionow w czolowce...
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Przyjedź do Poznania z tym dekiem to sprawdzimy (jakoś żadnej roboty tam u was na śląsku ostatnio nie mamy więc nie mam okazji do was wpaść )
jah whatever...Najłatwiejszy mecz-up zaraz po spiderze (i Oni Cranie ) ale ja nie ogarniam jak zwykle więc pewnie macie rację
A tak wracajac do topicu Kihos zsie i bulgocze
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-08-04, 20:36A tak wracajac do topicu Kihos zsie i bulgocze Chyba w szczecinie tylko
Cytat: pinokyo w 2010-08-04, 20:46Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-08-04, 20:36A tak wracajac do topicu Kihos zsie i bulgocze Chyba w szczecinie tylkoW Szczecinie to takie kihosy oprocz zasysania robia za podklade pod piwo.PnP