Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
The Law's Strength0gcPoliticalBattle: Choose your performing Courtier or Magistrate: Move a target Personality home. If the movement fails, destroy them3fvczy to zabija z cowed by wisdom i blanketed forest?
Sudden rebuke
CytujSudden rebukeNie wiem dlaczego, ale za pierwszym razem jak to przeczytałem, to wyszło mi sudden bukkake, co generalnie wpisywałoby się w klimat gry
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes
nie nie bedzie.
Cytat: Mlody w 2010-08-12, 00:21nie nie bedzie.coś na popracie czy tylko argument nie bo nie
Będzie działał w choinkach (one nie zawsze naval). Strzał z pyty Taoisty za 7 jest bezpieczny.
Cytat: misiaczek w 2010-08-12, 00:29Cytat: Mlody w 2010-08-12, 00:21nie nie bedzie.coś na popracie czy tylko argument nie bo nienaval nic nie da bo ta karta nie targetuje tego ze ta postac jest navalem wiec klops
Error. Wystarczy, że albo postać, albo follower są naval i masz więcej navali w bitwie, żeby odpalić ra przed obrońcą.