Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Proszę posiadających draft packi z Celestiala o przyniesienie swoich, żeby nie zabrakło dla nowych graczy.
Eeee, czyścimy magazyn? Będzie turniej draftowy na kartach poprzedniej edycji? A na jakich zasadach, też z Samurai Edition?Cytat: Rafał Zygadło w 2010-09-22, 13:38Proszę posiadających draft packi z Celestiala o przyniesienie swoich, żeby nie zabrakło dla nowych graczy.Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce posiada draftpacki CE.
Cytat: kempy w 2010-09-22, 18:16Eeee, czyścimy magazyn? Będzie turniej draftowy na kartach poprzedniej edycji? A na jakich zasadach, też z Samurai Edition?Cytat: Rafał Zygadło w 2010-09-22, 13:38Proszę posiadających draft packi z Celestiala o przyniesienie swoich, żeby nie zabrakło dla nowych graczy.Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce posiada draftpacki CE. Wszyscy co byli na Celestial 15 Global Storyline Event to powinni mieć
tak dla przypomnienia:http://www.ccg.net.pl/index.php?topic=3380.0
W przyszłą sobotę (09.10.10) jest draft, na którym uczestnicy otrzymują IG3 - będzie to ostatni turniej ligi i rozdawane będą nagrody (jest duża szansa, że nagrody będą draftowane, więc jeżeli kogoś nie będzie to niech podeśle umyślną osobę aby wzięła dla niego karty - w innym przypadku istnieje opcja, iż nagrody dla danej osoby przepadną).Schemat nagród dla poszczególnych miejsc rozpiszę wieczorem.
jestem za graniem z EaW ale pod warunkiem że będzie można proxować...
jestem za graniem z EaW ale pod warunkiem że będzie można proxować...myślę że draft dla top 4 byłby najlepszym pomysłem:)