Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
His unit may not be assigned and will not move to battlefields this turn
jeśli się nie może asygnować wogóle to jest to chyba zwycięzca ozdób klasera z wszystkich postaci jakie pamiętam
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
a te 2 golda feniksy moga wplacic za niezniszczalnego yojimbo.
A wszystko przez to ze Walec nie umie czytac po angielsku ze zrozumieniem Ehhh.Postac ma niebieska obwodke... Nie czytam dalej.+1 postPnP czytanie ze zrozumieniem ;]
Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-01-04, 17:05A wszystko przez to ze Walec nie umie czytac po angielsku ze zrozumieniem Ehhh.Postac ma niebieska obwodke... Nie czytam dalej.+1 postPnP czytanie ze zrozumieniem ;]pożyjemy zobaczymy z Fearless defence też mieliście inaczej:P
ale po co mi taki koles w obronie u fenixa skoro mam "nonuique duelist yojimbo holding 4 produkcji w turze przeciwnika" za 6 golda albo za 4 jak kto woli i w dodatku nie musze bownac shugasa lub curtiera. dziwna postac wiec jak ktos mi wykmini jakies dzialajace z nim combo to ja mu nawet piwo postawie
honorowki zawsze byly specyficzne dlatego ich nie lubie a pozatym gra honorem jest nudna dalej czekam na combo z tym kolesiem (ot chocby takie przykladowe)