Autor Wątek: Open Emotion  (Przeczytany 4412 razy)

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Open Emotion
« Odpowiedź #20 dnia: 2010-12-15, 17:49 »
To są zasady dotyczące "choose" z przed wprowadzenia idiotycznej formułki "choose your performing personality" (ja w przypadku Heigtha czy Governora). Chodzi mi o to, że target przed ":" jest performowaniem, więc mogą być to sformułowania równoważne.
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #21 dnia: 2010-12-15, 17:55 »
To są zasady dotyczące "choose" z przed wprowadzenia idiotycznej formułki "choose your performing personality" (ja w przypadku Heigtha czy Governora). Chodzi mi o to, że target przed ":" jest performowaniem, więc mogą być to sformułowania równoważne.

http://www.alderac.com/forum/viewtopic.php?f=59&t=86918&p=1148872&hilit=choose+performing#p1148872
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2010-12-15, 18:53 »
Dobrze, że nie dałem głowy.  :)
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

Seppun Chikan

• Imperial
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2010-12-15, 22:28 »
Czyli to bushido jest jeszcze słabsze niż sądziłem. Chyba, że dostaniemy milion postaci czy innych kart, które jakoś wykorzystują trait BV.

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 2010-12-16, 07:51 »
Czyli to bushido jest jeszcze słabsze niż sądziłem. Chyba, że dostaniemy milion postaci czy innych kart, które jakoś wykorzystują trait BV.

niestety musze sie zgodzic. tragedii nie ma ale miejsca wolnego w fate rowniez
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.