Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Hunting - do dupy zupełnie...
Cytat: Mlody w 2010-12-16, 20:32Hunting - do dupy zupełnie...Karta jest świetna - przyciągasz skampione shugasy przeciwnika i od razu możesz im zrobić kuku
epik, powiedzialem tak gdyz naraziike moj deck chlaszcze troszke.a co do tego skampionego shugaska to trza miec killa na rece albo w stole i do tego grac z kims kto ci nie powie, nie pojade, mam reakcje na killa, czy cus w ten desen.
Cytat: Mlody w 2010-12-16, 22:57epik, powiedzialem tak gdyz naraziike moj deck chlaszcze troszke.a co do tego skampionego shugaska to trza miec killa na rece albo w stole i do tego grac z kims kto ci nie powie, nie pojade, mam reakcje na killa, czy cus w ten desen.na kazda akcje jest jakas reakcja.tutaj masz mozliwosc zrobienia calkiem duzej krzywdy, i to jakiemus lamusowi co go na prowincji nigdy nie spotkasz. jezeli uwazasz ze taka opcja ci nie jest potrzebna- to lejesz na te karte. IMO jest warta wsadzenia do decka.