Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Tak naprawdę to słabe jest.. chyba w żadnym dobrym decku się nie znajdzie.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Hmm Skorpy też chyba tym nie pogardzą, Jutsushi xp w końcu będzie mógł poużywać swojego battle, przynajmniej wiecej niż raz Momochi też.
hmm... po nazwie to się spodziewałem jakiegoś kihosa dla monkówsama akcie ciekawa, pojawiam się, robię kuku i znikam, gdyby nie 1FV to by pewnie w duelówkach śmigało, wpada ktoś z duelem na sobie, ubija coś i znika problemem jest tylko faktycznie mieć postacie z abilitkami wartymi zagrania w taki sposób...
Cytat: Aki w 2010-12-18, 12:38hmm... po nazwie to się spodziewałem jakiegoś kihosa dla monkówsama akcie ciekawa, pojawiam się, robię kuku i znikam, gdyby nie 1FV to by pewnie w duelówkach śmigało, wpada ktoś z duelem na sobie, ubija coś i znika problemem jest tylko faktycznie mieć postacie z abilitkami wartymi zagrania w taki sposób...Ooo, ja na tym składam duelówkę Żurawiową. Z Domotai i Noritoshi. Dla radochy zrobienia comba raz na 100 partii