Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
http://kuroiban.net/photos/previews/picture125395.aspxShosuro Jimen - duelist magi courtier 6 chi ! powrot do domu po performowanej akcji i limited -2 honoru lub dishonorwreszcie nastepny co rundowa utrata honoru autoincludeBayushi Saito - magi force bonus i redukcja forca, 8 golda klaser jak dla mnieBayushi Jou - courtier box, powrot do domu nawet jak bowed i -2 honoru jak zostanie stargetowana, moze wejsc do pasywnego dishonoruBayushi Azumamoru - kensai bow i redukcja force, nie gram kensaiami wiec nie bede ocenialShosuro Shigemasa - ninja ranged rowny number tokenom plus dwa, nie wiem czy sie zmiesciThe Kami's Whisper - spell air koszt dwa i kolejny dishonor moze w pasywnym sie zmiesciTaxing the Scum - ciekawe, utrata 2 honoru i zwiekszenie wymagan honorowych, podejrzewam jednak ze sie nie zmiesciOut of Nowhere - akcja ninja, przeniesienie dwoch postaci do BF jedenj face up z prowincji, nie wiem czy sie zmiesciGeneralnie slabo, dishonor dostal bardzo dobrego unique'a solidna courtierke spella ktorego de fakto nie potrzebuje, slabego magistra i taka sobie akcje.
http://kuroiban.net/photos/previews/picture125395.aspxOut of Nowhere - akcja ninja, przeniesienie dwoch postaci do BF jedenj face up z prowincji, nie wiem czy sie zmiesci
Out of nowhere, mrhok. To tworzy peresence więc jednego możesz sobie tak poprsotu wyskoczyć na prowce przecwinika,
ogólnie pre całkiem niezłe... wszystkie waye dostały nowe zabawki, po tym dodatku będzie trzeba naprawdę rozważyć metę na dyshonor, zwłaszcza, że zapowiada się, że również feniks i żuraw będą mogli dość skutecznie się tym zajmować.
Bayushi Jou - Autoinclude w kontroli dyshonorującej lub defensywnym dishonorze. Bierze na klatę Burna, Claw and Shella i inne przyjemności w late gamie może ratować presens w bitwie.
Out of Nowhere - WOW. Miazga - bardzo pomocne w midle gamie. Aczkolwiek już czekam na fanów civility, którzy wysuną kontrargument, że spowalnia tempo Naprawdę mocne, idealna karta pod taktykę grania ninjami.