Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a gdzie jest majcher za 8 ten z 4fv i ten drugi co niszczy kawalerie?czy to sa na pewno wszystkie karty? czy moze czesci zapomnieli dopisac/nie mieli?
albo je poprostu wywalili bo były za silne
Ja w swojej wersji PDFa mam hold dla magistrow dajacy im 3 zlota za 2 golda. Plus zwiekszenie Chi o 1 na czas trwania akcji. Mam kuzwa nadzieje ze to tylko pomylka na stronie i karta ta bedzie dostepna.
pytanie- tam jest taki dziwny common, crippling weather- czy on musi najpierw zniszczyc teren zeby mogl zadzialac? czy mozna go zagrac tak po prostu bez niszczenia terenu?
Cytat: Breaker w 2011-01-18, 13:08pytanie- tam jest taki dziwny common, crippling weather- czy on musi najpierw zniszczyc teren zeby mogl zadzialac? czy mozna go zagrac tak po prostu bez niszczenia terenu?Przy zagrywaniu karty trzeba spełnić koszty i wszystkie targety, w tej karcie nie ma żadnych kosztów, ani nie ma targetowania, wiec można grać bez przeszkód:)Tak swoją drogą to wydaje się być ta karta bardzo ciekawa jak na commona, chyba ją przetestuję gdzieś
Nie mam jak tego szybko sprawdzic ale czy ten modliszkopajak jest liczony jako dwie oddzielne karty?
[...]w sumie rzeczywiście interesujący, w połączeniu z TCP, Superior Mobility i ring of Air moze nawet śmigać.
Cytat: misiaczek w 2011-01-18, 14:09[...]w sumie rzeczywiście interesujący, w połączeniu z TCP, Superior Mobility i ring of Air moze nawet śmigać.Jak jest sens? prostowanie postaci powoduje jej bownięcie z racji wykonania akcji?