Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A taki np. breeder ma wiele akcji, które nie są performowane, a nawet jeśli są to i tak kosztem jest bow wiec ta karta nie szkodzi; może być sens nią grać. Za to przeciwko wielu innym deckom może być mega skuteczna
Ujisato - Shadowlands Oni i nie ma straty honoru ?
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Fortuna do chi killa, zbroja i akcja i crippling weather [edited]( ta akcje potestuje w wielu deckach:P) z nowo pokazanych the best.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
ja pierdole gdzie sa sensowne weapony. nie ma to jak supportowac jakis temat i pokazac srodkowy palec nie wypuszczajac ani jednej sensownej broni. CWWD
@marecky- ten event jest fajny, tylko ze: a) jest eventem- wyjdzie jak bedzie chcial... b) musisz dobrze trafic z tym co przeciwnik zaraz wystawi w tej turze (tu juz wbrew pozorom latwiej jak sie umie). ja tam sie na niego nie napalam za bardzo.
Midnight Shadows - WOW WOW WOW, jak to się stało, że nikt jeszcze o tym nie pisał?