Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nasuwa się takie filozoficzne pytanie, skoro Bard ma nas w dupie i AEG też ma nas w dupie to w czyjej dupie jesteśmy?
Hello Grzegorz,We will be shipping you another Herald directly.Best of RegardsDavid Trudeau Pisałem do gościa przez 3 dni z rzędu, za każdym razem domagając się konkretnej informacji na temat tego, gdzie jest mój herald i kiedy do mnie dojdzie, i polewając z odpowiedzi jakie mi wysyłano (patrz wyżej). Jak widać, w końcu stracił cierpliwość. Teraz niech każdy, kto nie dostał Heralda napisze do nich z żądaniem ponownego wysłania, jako precedens podając mnie. Ale niech pisze szybko, niech ich zaboli.
Hello Tomasz,We will reship your Herald within the next week.
moze ktos zarzucic jakims sprytnym linkiem?
Teraz niech każdy, kto nie dostał Heralda napisze do nich z żądaniem ponownego wysłania, jako precedens podając mnie. Ale niech pisze szybko, niech ich zaboli.
Cytat: Seppun Admin w 2011-04-20, 18:21Teraz niech każdy, kto nie dostał Heralda napisze do nich z żądaniem ponownego wysłania, jako precedens podając mnie. Ale niech pisze szybko, niech ich zaboli.
We apologize for the delay. A new Herald will be reshipped to you within the next week