Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
najlepszy jest sakonoko . szkoda ze nie ma hero i commander ;/ jeszcze moze nawet deathseeker by sie przydal.
Cytat: Mlody w 2011-04-02, 15:01najlepszy jest sakonoko . szkoda ze nie ma hero i commander ;/ jeszcze moze nawet deathseeker by sie przydal.? ? ?http://www.thephoenixclan.com/phpbb3/viewtopic.php?f=40&t=1840
Domek jest o tyle fajny, że honor i dyshonor na nim zrobisz.
CytujDomek jest o tyle fajny, że honor i dyshonor na nim zrobisz.jakby nie maił zastrzeżenia że kolat itd a tak to słaby jest jak nie podejdzie ci ani spell ani ta postać to jesteś głęboko w dupie bo nic nie robisz a nawet jedna postać zmieniona szybko ginie itp wiec to mało grywalne nie wiem inne klany dostają domki odrazu grywalne ale fenol musi mieć łańcuszek powiazań który zazwyczaj nie działa
pewnie mowisz o tej edycji i niegrywalnych trzech domkach dla fenola ten jest kupa poki co, to prawda. ale sobie tak myślę, ze nowej edycji bedzie duzo kolata, ninja i shadowlandow - co dobrze jej wróży.
Cytat: horror w 2011-04-02, 15:59pewnie mowisz o tej edycji i niegrywalnych trzech domkach dla fenola ten jest kupa poki co, to prawda. ale sobie tak myślę, ze nowej edycji bedzie duzo kolata, ninja i shadowlandow - co dobrze jej wróży. tak mówie o domkach fenolowych templowy był dobry na początku edycji, samuraiowy nic nie ugrał bo fenol ma mało fajnych samurai, jedynie spelowy jest dosyć silnyfenol w całym celestialu ma jadna z najmniejszych liczb winów z wszystkich klanóww sumie prawie jak zawsze
Cytat: kempy w 2011-04-02, 15:05Cytat: Mlody w 2011-04-02, 15:01najlepszy jest sakonoko . szkoda ze nie ma hero i commander ;/ jeszcze moze nawet deathseeker by sie przydal.Yes, my dear.? ? ?http://www.thephoenixclan.com/phpbb3/viewtopic.php?f=40&t=1840Młody karty z wczoraj chyba dopiero ogląda :/
Cytat: Mlody w 2011-04-02, 15:01najlepszy jest sakonoko . szkoda ze nie ma hero i commander ;/ jeszcze moze nawet deathseeker by sie przydal.Yes, my dear.? ? ?http://www.thephoenixclan.com/phpbb3/viewtopic.php?f=40&t=1840
honorowka slaba nie jest jak na moj gust. a domek pod enlightment tez niczego sobie. zastanawiam sie wlasnie dlaczego fenol nic wiekszego nie ugral przez wiekszosc celestiala i dopiero lyon stal sie przelomowym momentem. ogolnie fenol nigdy slaby nie byl. moze jest tak jak z mantisem kiedys. ludzie odkryli z opoznieniem test of enlightment i tyle.
tego co pokazali w feniksowym prewiu to mi sie nawet komentować nie chce... a domek to już całkowita porażka... mam nadzieję, że w takiej formie nie będzie w EE...
Cytat: WielkieDŻ w 2011-04-05, 23:17tego co pokazali w feniksowym prewiu to mi sie nawet komentować nie chce... a domek to już całkowita porażka... mam nadzieję, że w takiej formie nie będzie w EE... że que ?!? Nie negowalne - 4F, powiedz której militarki na początku nie będzie to ruszać ?!!? A reszta tej akcji to chyba jedna za fajniejszych opcji na dishonor. Ta nowa inkwizytorka to auto dishonor 95% postaci i od razu do wykorzystania z tą chatą. Spell rozdaje na lewo i prawo traity pod tą chatę, masz Kokiden i tą drugą co kara za Kolata, Ninja lub Shadowlands. IMHO to może być całkiem wypaśna chata
A niby jak mają ci je zajechać te prowki kiedy jest na nich de facto 10 forca?
Cytat: misiaczek w 2011-04-06, 00:40Cytat: WielkieDŻ w 2011-04-05, 23:17tego co pokazali w feniksowym prewiu to mi sie nawet komentować nie chce... a domek to już całkowita porażka... mam nadzieję, że w takiej formie nie będzie w EE... że que ?!? Nie negowalne - 4F, powiedz której militarki na początku nie będzie to ruszać ?!!? A reszta tej akcji to chyba jedna za fajniejszych opcji na dishonor. Ta nowa inkwizytorka to auto dishonor 95% postaci i od razu do wykorzystania z tą chatą. Spell rozdaje na lewo i prawo traity pod tą chatę, masz Kokiden i tą drugą co kara za Kolata, Ninja lub Shadowlands. IMHO to może być całkiem wypaśna chatato ty chyba nie grasz w tą samą edycję co myona zacznie działać tak koło 4 tury jak już jesteś na 2 prowkach
posiadanie odmiennego zdania nie powoduje, że od razu gram w inną karciankę czy edycję
Cytat: misiaczek w 2011-04-06, 15:33posiadanie odmiennego zdania nie powoduje, że od razu gram w inną karciankę czy edycję Racja. Za to posiadanie zdania ktore przeczy faktom i rzeczywistosci to powoduje.
Poza tym nie działa jakby JEDNA prowincja miała 10 a reszta 6 tylko jakby dla jednego kolesia siła WSZYSTKICH prowincji była 10, a nie 6 a to już różnica.