Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A twierdza przynajmniej coś robi, no i daje honor nawet przy negacji.
I znów nie doczytałem... DS jest uber w porządku. Nie trzeba opozycji do tej akcji.Btw: Czy jak taktyczna akcja wymaga prostej postaci (np. Control the Board) to ten nowy taktyk zdąży do niej wstać?
walec-tutaj nie chodzi o 3 na domku tylko o reszte holdingow. jest malo takich co produkuja 3 kasy i kosztuja 2/3/5. bo holdingi za 4 odpadaja z automatu.
Cytat: quas w 2011-04-05, 08:58walec-tutaj nie chodzi o 3 na domku tylko o reszte holdingow. jest malo takich co produkuja 3 kasy i kosztuja 2/3/5. bo holdingi za 4 odpadaja z automatu.właśnie quasu 4 na domku powoduje że :a. dochodza ci holdingi kosztujące 4 kasyb. możesz go kupic za domek i jeden dowolny holding
Eee.... gdzie jest postać-fix?
Akodo Ashiko + heart of battle/remember their valorczyli za 8golda pojazd unopposed prowincji... me like this
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Kasowarka akcji jest mega durna. Mam nadzieje ze jesli beda dalej szli w kierunku kasowania akcji to w przyszlej edycji wroci determinacja :>
Cytat: pinokyo w 2011-04-05, 17:43Kasowarka akcji jest mega durna. Mam nadzieje ze jesli beda dalej szli w kierunku kasowania akcji to w przyszlej edycji wroci determinacja :>Reaction: After another player targets your Paragon with a Battle action performed by a personality with lower Personal Honor: The action's costs are ignored and its effects are negated. That player may take an additional Battle action.Nie za dużo tych restrykcji, żeby był sens to grać?
Każda kasowarka jest dobra. Wymóg dotyczący PH nie jest taki straszny, w końcu paragoni trochę go mają a na nowym domku nawet zdyshonorowani będą go mieli. Gorzej, że kasuje tylko akcje z postaci, ale z drugiej strony jest mnóstwo postaci z mrocznymi battle akcjami. Jak gram ninjowymi kasowarkami często zdarza mi się, że wolałbym móc skasować akcję z postaci niż ze strategy.