Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
hmm... trzeba zagrac 19 strat honoru, aby wygrac na dyshonor, to chyba calkiem sporo biorac pod uwage, ze zmije maja PH 0, wiec zabijane nie beda powodowaly strat...
P.S. Na miejscu Berto zmieniłbym klan na Nagi, przemianował swój site na Nagatron.com i liczył na fefnaście więcej odsłon dziennie. :d
Cytat: kempy w 2011-05-13, 12:14P.S. Na miejscu Berto zmieniłbym klan na Nagi, przemianował swój site na Nagatron.com i liczył na fefnaście więcej odsłon dziennie. :dJak juz cos to thenagahorde => Home of the Naga Horde
Na szczescie nie ma zniszki dla nonhumanow i innych robali.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-05-13, 11:41Na szczescie nie ma zniszki dla nonhumanow i innych robali.domek działa z Forests of Shinomenwłaśnie o takim domku myślałem dla spider... żeby strata honorowa była zawsze zmniejszana o 1 generalnie nowy fajny domek dla oniaczy z ciekawą zdolnością limitedową
Cytat: the_ka w 2011-05-13, 12:52Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-05-13, 11:41Na szczescie nie ma zniszki dla nonhumanow i innych robali.domek działa z Forests of Shinomenwłaśnie o takim domku myślałem dla spider... żeby strata honorowa była zawsze zmniejszana o 1 generalnie nowy fajny domek dla oniaczy z ciekawą zdolnością limitedowąDomek zmniejsza nie o 1 a DO 1.Czyli takie pull the strings zamiast zabierać 3 bierze 2..