Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Sporo tego Bow'a w monkach obronnych. To będzie archetyp na jedną bitwę i łyknąć tyle honoru ile się da
Cytat: misiaczek w 2011-05-30, 13:53Sporo tego Bow'a w monkach obronnych. To będzie archetyp na jedną bitwę i łyknąć tyle honoru ile się da troche malo tego honor gaina maja za te swoje akcje. chyba ze mowimy o zdobyciu honoru poprzez rezolucje.akcje moze i fajne ale jest jeden problem-> wszysc dostaja kill/honor gain/bow a monki maja takie pitolenie. narazie kiho z butow nie wyrywaja (juz nawet paragoni dostali lepsze virtue)
Cytat: quas w 2011-05-31, 07:59Cytat: misiaczek w 2011-05-30, 13:53Sporo tego Bow'a w monkach obronnych. To będzie archetyp na jedną bitwę i łyknąć tyle honoru ile się da troche malo tego honor gaina maja za te swoje akcje. chyba ze mowimy o zdobyciu honoru poprzez rezolucje.akcje moze i fajne ale jest jeden problem-> wszysc dostaja kill/honor gain/bow a monki maja takie pitolenie. narazie kiho z butow nie wyrywaja (juz nawet paragoni dostali lepsze virtue)właśnie o rezolucję mi chodziło. Przy tej ilości Bow'a można się nad tym zastanowić.
Cytat: misiaczek w 2011-05-31, 09:12Cytat: quas w 2011-05-31, 07:59Cytat: misiaczek w 2011-05-30, 13:53Sporo tego Bow'a w monkach obronnych. To będzie archetyp na jedną bitwę i łyknąć tyle honoru ile się da troche malo tego honor gaina maja za te swoje akcje. chyba ze mowimy o zdobyciu honoru poprzez rezolucje.akcje moze i fajne ale jest jeden problem-> wszysc dostaja kill/honor gain/bow a monki maja takie pitolenie. narazie kiho z butow nie wyrywaja (juz nawet paragoni dostali lepsze virtue)właśnie o rezolucję mi chodziło. Przy tej ilości Bow'a można się nad tym zastanowić.nie ma nad czym.to ja sie bronie, sneak- 1 mniej. to ja ci poloze 2. GIŃ. to ja ci poloze chlopa. GIŃ. to ja cie poloze 2 chlopow. GIŃ. to ja ci poloze pozostalych chlopow. to ja sobie pojade wszystkim/zrobie ci krzywde, 1 pascia masz na obiad (2 honoru). spotkamy sie za ture- ty masz 3 chlopow mniej, ja jednego...ja wystawiam kolejnych 2-3 a ty musisz sie pitolic z honorem; Honorowki zwykle tak dzialaly ale z tych akcji musi byc honor.o turbo wielkich masakratorach wspartych np plainsami/wstawaniem przed rezolucja itp nie wspominajac.
no tak ale monk za bardzo spella nie dołoży a w dragonie chyba to jednak głównie monki będą
pozatym wiekszośc killi wymagaprostej postaci
dokładnie, to nawet patrząc na FL jest masa kart niszcząca coś bez ataczy, masa tanich ataczy i akcji które je tworzą, albo robią jakąś zasłonę. żeby zabić trzeba będzie wypalić 2 akcje na jedną postać. za to bow jest w zasadzie bez restrykcji: "klęknij bo tak i możesz stać ca setką innych kart. ja mówię leż więc leż"