Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ale pamietajcie ze mozna po prostu zrobic cos takiego:bierzemy kolesia z killem z duela i targetujemy kogos kto moze byc na nas grozny jednak w duelu tez moze byc dosyc ciezko. to robimy duel z owym przeciwnikiem i w strachu przed dedem naszego ładnego koksa, podstawiamy pod niego innego, który do duela sie przyda, a dobrą akcją nas nie raczy. ^^ combo jak combo ale filozofia musi byc ;p
Fajne. Klimatyczne. Myślę, że jojczący na nerfnięcie dueliści mają podstawy do uspokojenia, bo narzędzi wszelakich bez liku.
Cytat: Chmielu w 2011-11-07, 12:14Fajne. Klimatyczne. Myślę, że jojczący na nerfnięcie dueliści mają podstawy do uspokojenia, bo narzędzi wszelakich bez liku.mozesz mnie oswiecic po co mialbym ten (w moim odczuciu) szrot wkladac do duelistow?
Jedyne zastosowanie jakie widzę, to jak Ci coś wyzwą przekierować to na jakiegoś np aroru czy kuronadę, powiedzieć strike i śmiać się z przeciwnika, ze sam się zabił, ale oprócz czegoś takiego to raczej słabo.
Tak proclaim jest reakcją, podobnie jak wszystkie negowaczki, sneaki, navale, wystawianie ringów, wystawianie crabich scoutowych followerow z domku, etc. etc. Jeśli komuś uda się złożyć deck bez reakcji lub chociaż z małą ich ilością to na pewno warto ten event wsadzić.
czy ja wiem, czy takie przegiete. w celestialce byl event ktory mowil ze zeby zagrac reakcje trzeba polozyc chlopka albo followera i nie widzialem zeby ktos to gral. dzialal dwie tury wiec ture wiecej. raczej mocne ale bez przesady.
Ryoshun's Guidance mile widziany