Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
A co? Po obejrzeniu techniki i chempa az chce sie skladac nie?
Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-11-14, 22:58A co? Po obejrzeniu techniki i chempa az chce sie skladac nie?te 2 karty napewno nie szkodza:) ale zastanawialo mnie czy mozna by wystawic np. ring of air, majac na rece introspekcje- i z tej jednej introspekcji wyciagnac pozostale zeby nabijac karty pod voida?
Cytat: Tsu w 2011-11-14, 23:16Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-11-14, 22:58A co? Po obejrzeniu techniki i chempa az chce sie skladac nie?te 2 karty napewno nie szkodza:) ale zastanawialo mnie czy mozna by wystawic np. ring of air, majac na rece introspekcje- i z tej jednej introspekcji wyciagnac pozostale zeby nabijac karty pod voida?tak trzeba ;]
Wszystko bedzie sie tak naprawde rozbijac o RoF
Air sie delikatnie zmienil bo teraz nie z kart z roznymi nazwami ale z innych kart. Takze mozna Aira wstawiac odpalajac 3 kopie jednego spella.
CytujAir sie delikatnie zmienil bo teraz nie z kart z roznymi nazwami ale z innych kart. Takze mozna Aira wstawiac odpalajac 3 kopie jednego spella.walk po walk'a po walk'a -> Air albo lepiej:walk - walk - walk - Air - Introspekcja - Introspekcja - Introspekcja - cokolwiek - cokolwiek - Void jak dla mnie chore
a kto mówi o dragonie? 0_0
Zapomnieliscie ze nowego ziemniaka najlatwiej wystawic z akcji w stylu ambush? Od razu daje to tez 1 do void'a