Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Nie, nie to nie jest jakiś tam kolejny move. To jest move z prawdziwiego ninjowego zdarzenia
to w grach ze spiderem albo wyjde bronic 2 albo nie ma to najmniejszego sensu :/ zaczyna mi brakowac hamstrunga albo dowolnej negacji ruchu na przeciwnika.
Cytat: mirumo w 2012-04-22, 09:56Nie, nie to nie jest jakiś tam kolejny move. To jest move z prawdziwiego ninjowego zdarzenia oo bede mógł wyrzucić brave new world a ninji oj spider sie bardzo cieszy to ataknie przydzielam nikogo to ataku jak sie bronisz tuno to z domku idź do domu wjade un opposed
Oho, zmiany w rulzach. Dopiero co wycięli kawałki tekstu, a już będą definiować co to jest "Ninja unit"... ciekawe czy dorobią konkretną definicję czy uogólnią i zrobia [keyword] unit, czyli taki w którym postać i wszystkie followery mają [keyword]
wolalbym reakcyjnie ale w moich biedadomkach to mnie nie stac
Cytat: sejmitar w 2012-04-22, 09:10Oho, zmiany w rulzach. Dopiero co wycięli kawałki tekstu, a już będą definiować co to jest "Ninja unit"... ciekawe czy dorobią konkretną definicję czy uogólnią i zrobia [keyword] unit, czyli taki w którym postać i wszystkie followery mają [keyword]Właśnie mnie ktoś na forum AEG uzmysłowił, że taki zapis znajduje się w podręczniku na stronie 43.
We all love Unnatural Flood.
O co Wam chodzi z tym combem? Jęczycie jak by Wam zęby szły, a wcale to takie broken nie jest. Karta sama w sobie jest... Rka pewnie nie jest tylko dla tego że karty z prowki nie odrzuca jeszcze.....