Autor Wątek: "Wakacje w siodle dla młodych Unicornów" - Zbrosławice/Gliwice 21.07.2012  (Przeczytany 32698 razy)

mirumo

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
Ja też na tak. Tydzień wcześniej nawet bardziej mi pasuje. Z chęcią się zalkoholizuje w szacownym gronie, bo mnie w tym roku jak na razie imprezy omijały :)

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
no ja musze spasowac
mam juz kupione karnety na Jarocin
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
Ja też na tak. Tydzień wcześniej nawet bardziej mi pasuje. Z chęcią się zalkoholizuje w szacownym gronie, bo mnie w tym roku jak na razie imprezy omijały :)

z checia cie zalkoholizujemy :)

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
a ja mam takie pytanie co jest wliczone w cenę wejściówki oprócz samego uczestnictwa w turnieju?

wiadomo jakie będą nagrody?

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
a ja mam takie pytanie co jest wliczone w cenę wejściówki oprócz samego uczestnictwa w turnieju?

wiadomo jakie będą nagrody?

W cene wejściówki wliczona jest opłata za salę, węgiel na grilla oraz nagrody. Mam propozycje aby nagrodami były bustery z Seeds of Decay (z EE i EoW chyba wszyscy już wszystko mają). Nagrody będą wręczone na tegorocznych winer's-ach. Zaznaczam, iż impreza jest non-profit i nikt nie zamierza czerpać z niej dochodów. Całość funduszy pozostała po opłaceniu lokalu i węglowych zakupach zostaje przeznaczona na nagrody.
Squeek

Bayushi Shinzo

• Crane Clan
  • temptation Personality
  • *
  • 666 lub 333333 wybór należy do Ciebie
Jakas tania opcja noclegu karimata+spiwor?

Cytat: kempy
Cytat: Mlody
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Przeczytaj na spokojnie tekst karty.

mirumo

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *

Mozliwe będzie gratisowe spanie na (własnej) karimacie w gralni, ale niestety wezeł sanitarny jest bardzo skromny (jedynie umywalka i WC).

:)

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
Szczególnie zapraszamy właśnie reaktywowana, oldschoolową grupe warszawską (Tara, mobilizuj towarzystwo) oraz cały P'n'P team (Horror, spoglądam w Twoim kierunku)

Jaca,
postaramy się odpowiedzieć na to zaproszenie.
Niestety termin nie jest zbyt fortunny. W tym czasie nasz SkorpoFenix (Krzych) postanowił zdobyć sprawność NAWAL.
Dragon (Henio) się wypiął zasłaniając rodzinnym Married Festiwalem, zaś Cran (Maciek) sie doktoryzuje.

Pozostaje skromna grupa w postaci Dragona(ja), Shadowlanda (Stazi) i Mantisa (Yan)
Przyjazd oczywiście w piątek (trzeba się przygotować :)) a wyjazd.... jak się uda ;)
Będzie dobrze (a być może bardzo dobrze).
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
Tara, licze na Was :)
Squeek

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
Czy ktokolwiek z Katowic/Jaworzna/Oświęcimia/Bielska planuje się pojawić?

Niezdecydowanych serdecznie zapraszam.
Squeek

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
Niech wasz Crane tak nie dramtyzuje ja muszę oddać pracę do końca września, a mam napisane niecałe 40 stron i jeszcze trochę roboty do zrobienia więc niech bierze 4 litery w troki i przyjeżdża
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
Niech wasz Crane tak nie dramatyzuje ja muszę oddać pracę do końca września, a mam napisane niecałe 40 stron i jeszcze trochę roboty do zrobienia więc niech bierze 4 litery w troki i przyjeżdża

Spokojnie, pracujemy nad ściągnięciem w to miejsce znanego powszechnie Craba (Zawisza) i jego osobistego Shadowlanda (Magda) ;)

(swoją drogą cześć Drożdżu)
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

JNQ

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
Czy ktokolwiek z Katowic/Jaworzna/Oświęcimia/Bielska planuje się pojawić?

Niezdecydowanych serdecznie zapraszam.

Z chęcią bym do Was dołaczył, ale tułaczka komunikacją miejską zupełnie mi się nie uśmiecha :/ - auto od blacharza odbiorę dopiero w sierpniu :/

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
JNQ, nie pekaj. Pociągiem do Gliwic a potem autobus linii 80 z Piwnej lub Tarnogórskiej i za chwile jesteś w Zbrosławicach. Pomysl jeszcze
Squeek

mirumo

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
Na 100% będzie jechała jakaś ekipa z Krakowa i raczej będą wolne miejsca w samochodzie, Jaworzno mamy jakby nie patrzeć po drodze :)

JNQ

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
Kto wybiera się już w piątek i preferuje opcję noclegową w gralni? <rozważam to a boję się spać samemu ;P>

Bayushi Shinzo

• Crane Clan
  • temptation Personality
  • *
  • 666 lub 333333 wybór należy do Ciebie
Szczecin bedzie dopiero piatek/sobota noc i przynajmniej ja bede kimal w gralni.

Cytat: kempy
Cytat: Mlody
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Przeczytaj na spokojnie tekst karty.

lokaczu

• blank Personality
Proszę o info kto planuje spanie w hotelu? W zależności od zainteresowania postaram się ponegocjować ceny

mirumo

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
Ja piatek i też raczej opcja karimata i gralnia. :)

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
Ekipa organizacyjna na miejscu pojawi sie w piatek ok 17:00 - 17:30. Jakby ktoś przyjechał wcześniej to można zatrzymać się w jednym z okolicznych lokali lub poczekac 'na łonie przyrody'.
Squeek