Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
zaczyna nurtować mnie jedno pytanie natury logistycznej - jak się pojawi ze 20 osób, to gdzie ta ekipa będzie mogła grać? Graal to nie jest wielki sklep, na korytarzu ma też dwa stoliku tylko... nawet jakby wystawić więcej to nie wiem jak ochrona obiektu zareaguje na tłum rżnący w karty na korytarzu
Zapewne zaraz wpadną: Zapaśnik, Highlander czy Fealedhrel i naświetlą sprawę dokładnie.
CytujZapewne zaraz wpadną: Zapaśnik, Highlander czy Fealedhrel i naświetlą sprawę dokładnie.Padło na mnie, zatem wpadam i naświetlam: gramy w klubie "Lucid" na poziomie 4. Blue City (wjazd najlepiej szklaną windą na środku hali na najwyższy poziom, wysiadka i na prawo). Pomieści się nie 20 osób, a 100. I uwaga - możliwe (i zalecane przez klub i w mniejszym stopniu organizatora ) picie browara.
Stamtąd jest - jak wspomniał Hitomi - 15 min. z buta (jak ktoś mniej leniwy to mniej bo to jest odległośc 2 przystanków autobusowych).
1 pytanko - gramy topy?
Ludzie... 7 rund ?... Przy 20-tu paru chłopa ? I do tego jeszcze topy ?
mam pytanie...wiem że proxy są nielegalne ale postanowiłem stworzyć nowy deck i będzie mi brakować jednej karty (ok 100zł aby ją dostać) a mianowicie strongholdu
Cytat: MasaYa w 2012-09-06, 11:18mam pytanie...wiem że proxy są nielegalne ale postanowiłem stworzyć nowy deck i będzie mi brakować jednej karty (ok 100zł aby ją dostać) a mianowicie strongholduDomki mozna dorwac w sklepach za ok 3$ lub za karty glory.