Chikan Gatsu forum
Aktualności:
Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Strona główna
Forum
Pomoc
TinyPortal
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Forum
»
Chikan Gatsu
»
Geisha House
»
Problemy z przesyłką kart
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Problemy z przesyłką kart (Przeczytany 292 razy)
Ledóch
Scorpion Clan
experienced Personality
Problemy z przesyłką kart
«
dnia:
2012-09-03, 17:43 »
Czy ktoś z Was w okresie powiedzmy ostatnich 2 miesięcy miał jakiekolwiek problemy z dostarczeniem kart zamówionych za granicą? Szczególnie z AEG (karty za koku, online store, promki itp)? Pytam, bo ciekawi mnie czy problem jest szerszy - gdyż od pewnego czasu są problemy z dostarczaniem kart do ludzi w Wawie: na poczatku sierpnia zamawiałem paczkę kart za koku i do tej pory ich nie mam, Zapaśnik miał 3 tyg opóźnienia w dostawie Naga Packa i od 2,5 tyg czeka na karty za koku, inny kolega, który zamawiał FL na redraft, też nie otrzymał tej paczki i to dwukrotnie, bo paczka wróciła do USA po paru tygodniach i została wysłana ponownie, a kolega nadal na nią czeka.
Może jest jakiś problem w adresowaniu paczek przez AEG? Macie może jakieś pomysły, co z tym zrobić?
Zmieniłem nicka, bo ponoć Fealedhrel ciężko wymówić, hihi
mirumo
Scorpion Clan
eternal Personality
Odp: Problemy z przesyłką kart
«
Odpowiedź #1 dnia:
2012-09-03, 17:55 »
Problemy się zdarzają. Teraz mieli sporą przerwę z wysyłkami z okazji gencona więc mają tam pewnie konkretny bajzel. Na pocieszenie dodam, że jak cierpliwie wysyła się maile to karty wcześniej czy później dochodzą.
horror
Dragon Clan
eternal Personality
«
Odpowiedź #2 dnia:
2012-09-03, 18:36 »
nigdy nie mialem problemu z dostaniem paczki/listu z aeg. wszystko dochodzi szybko i sprawnie. gencon mogl zdecydowanie opoznic proces wysylania i nawarstwienie sie spraw moglo doprowadzic do przeciagniecia samego procesu. ale problemu raczej nie bylo.
quas
Lion Clan
eternal Personality
«
Odpowiedź #3 dnia:
2012-09-03, 18:46 »
ja dostalem naga pack ze sporym opoznieniem.
czasami maja problemy czasowe-ale najczesciej informowali ze z powodu swiat/urlopow itp. GenCon tez pewnie nie pomogl.
na maile odpisywali i koniec koncow wszystko docieralo (w/w to sporadyczne przypadki, najczesciej bardzo sprawnie karcioszki przybywaly)
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Chikan Gatsu forum
»
Forum
»
Chikan Gatsu
»