Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Popłakałem się.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: kempy w 2012-09-13, 11:55Popłakałem się.Ze smiechu chyba ;]
Artur cfaniak wyprzedził mnie z postem, nasyci mi rynek gnida jedna!!!!To tak po poznańsku - aeg próbuje mnie robić w uja na kasie to ja pokazuje aegowi środkowy palec. Tu się działa a nie jęczy jaki to aeg zły a potem wydaje kolejne zielone $$$.
Cała polska się odraza, wracają nawet zaginioneeksponaty muzealne... a Wy co?
Tak to jest jak sie nie pije wodki...Jaka tam doroslosc? Pierwsze co robi dorosly mezczyzna to probuje splodzic syna, zeby moc razem z nim bawic sie w kolejki gorskie, ciupac w noge, grac w karty,planszowki, gry, ogladac pierdoly w TV i zeby przy okazji robienia tych rzeczy zona nie trula mu dupy, tylko byla szczesliwa jakiego wspanialego ma faceta i troskliwego ojca.Doroslosc to domena kobiet.PnP
Cytat: Centurion w 2012-09-13, 14:06Artur cfaniak wyprzedził mnie z postem, nasyci mi rynek gnida jedna!!!!To tak po poznańsku - aeg próbuje mnie robić w uja na kasie to ja pokazuje aegowi środkowy palec. Tu się działa a nie jęczy jaki to aeg zły a potem wydaje kolejne zielone $$$. dla mnie pitolenie. cenowo (pomijamy fluktuacje walutowe) wychodzi wbrew pozorom caly czas ten sam poziom, szczegolnie gdy sie zbiera karty "spółkowo".
Jednak od momentu gdy mam pracę, nie widzę jakiegoś problemu. Kosztowne hobby, ale i tak więcej wydaję na "peryferia" niż na karty.Przez peryferia rozumiem koszty wyjazdów, oraz środki zapewniające dobrą zabawę (te ostatnie zdecydowanie więcej pochłaniają niż same karty)No ale jak chce się aspirować do miana "Drunken Master-a" to nie ma innej rady.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-09-14, 13:02Jednak od momentu gdy mam pracę, nie widzę jakiegoś problemu. Kosztowne hobby, ale i tak więcej wydaję na "peryferia" niż na karty.Przez peryferia rozumiem koszty wyjazdów, oraz środki zapewniające dobrą zabawę (te ostatnie zdecydowanie więcej pochłaniają niż same karty)No ale jak chce się aspirować do miana "Drunken Master-a" to nie ma innej rady. "peryferia" dla mnie sa b.istotne