Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
no bez jaj... to nie sa zmiany w mechanice kwantowej, trzy tygodnie to masa czasu na takie erratyTe erraty mi sie podobaja
Library of Rebirth ? The reaction now requires your Shugenja to be opposed.
Cytat: Gurney w 2012-09-18, 08:51no bez jaj... to nie sa zmiany w mechanice kwantowej, trzy tygodnie to masa czasu na takie erratyTe erraty mi sie podobajaerraty są OKale ty chyba nie grałeś z fenolowym blitzem który własnie sie rozsypał w piach
Cytat: Walec w 2012-09-18, 09:04Cytat: Gurney w 2012-09-18, 08:51no bez jaj... to nie sa zmiany w mechanice kwantowej, trzy tygodnie to masa czasu na takie erratyTe erraty mi sie podobajaerraty są OKale ty chyba nie grałeś z fenolowym blitzem który własnie sie rozsypał w piach Czym to sie rozni od gry w ktorej nie podeszlo Glory?
but feel that these cards were in need of fixing in order to preserve the best tournament and casual playing experience possible.
Zajebiści są, bo teraz 3 tygodnie przed Barceloną muszę składać całkowicie nowego decka. Mogli dać trochę większe wyprzedzenie, bo teraz nie ma szans żebym zdążył cokolwiek przetestować.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Gralem z fenolowym blitzem i wiem, ze teraz dostal po dupie. Jednak 3 tygodnie to masa czasu - statystyka gry sie nie zmienia niezaleznie od tego czy chcesz wyciagnac z deku rozowego slonia czy smutnego nosorozca, wiec na liczenie rachunku prawdopod. (o ile ktos to liczy) nie tracisz czas. Cytujac klasyka "dlatego niektorzy wygrywaja turnieje a i inni nie" - to ci wygrywajacy powinni miec na tyle ogarniete deki przeciwinika, ze znajac swoj dek beda wiedzieli jak sie bedzie ich dek po znerfowaniu zachowywal ew. zmiana deka - tez powinni miec przeglad sytuacji - a po dupie dostaly tak de facto cale dwa decki, wiec nie ma az tak duzo zmian
Erraty wydają się słuszne, ale fakt, że mogli dać znać wcześniej. Wciąż czekam na erratę SL
Cytujbut feel that these cards were in need of fixing in order to preserve the best tournament and casual playing experience possible.<Pusty śmiech>Faktycznie Low Market to karta zupełnie niszcząca playing experience. Uwalili kilka płotek (z czego Basic Lessona jak najbardziej słusznie), ale nie ma co się puszyć, że taka mega errata.
statystyka gry sie nie zmienia niezaleznie od tego czy chcesz wyciagnac z deku rozowego slonia czy smutnego nosorozca, wiec na liczenie rachunku prawdopod. (o ile ktos to liczy) nie tracisz czas.
Cytujac klasyka "dlatego niektorzy wygrywaja turnieje a i inni nie" - to ci wygrywajacy powinni miec na tyle ogarniete deki przeciwinika, ze znajac swoj dek beda wiedzieli jak sie bedzie ich dek po znerfowaniu zachowywal ew. zmiana deka - tez powinni miec przeglad sytuacji - a po dupie dostaly tak de facto cale dwa decki, wiec nie ma az tak duzo zmian