Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Myślę, że przyjdzie również Ledóch (Skorpion).
Nie bardzo widzę, czym miałbym grać
Cytat: Ledóch w 2012-10-07, 16:04Nie bardzo widzę, czym miałbym graćProponuję zatem, stary, abyś zakupił starter Dragona.
....ale ja jestem z tych, co nie rozumieją, jak można nie chcieć wziąć udziału w pre niezależnie od dostępnych klanów...
Powód jest jeden i to całkiem przyziemny - nie uśmiecha mi się wyrzucanie 100 koku (czy jak tam się zwą bilety NBP) na podstawki pod browar. Wolę je wydać na ściągnięcie tych nielicznych kart, które raczej się w starterach nie znajdą
Z Dragonami sprawa jest nieco inna... dostają parę ładnych kart klanowych, a oprócz tego właściwie do wszystkich decktypów tego klanu wychodzi coś fajnego w Fate.
A najgorsze w nim jest to, że AEG coraz bardziej wpycha Smocze monki do szuflady z napisem "miotacz ognia".
W Bydgoszczy z przodu były dwa Scorpiony.
Wszystko już załatwione. Wjazd 100 zł, w tej cenie starter i 3 boostery do składania decka oraz 1 booster na głowę do puli nagród. No i oczywiście specjalna promka za udział. Starczy dla wszystkich.
Dobra, pomyślałem i jeśli sprawa jest aktualna to jestem chętny. Dajcie jakoś znać przed sobotą czy mam po co wstawać z łóżka W starter Skorpiona wchodzić nie będę - taki mój prywatny bojkot dodatku w którym DT daje Naka Mahatsu, Tsujikena exp, chodzące Inexorable i Thunder Dragona, a mój klan dostaje skauta/kurtiera z 1F za 8G, który nawet 1 H nie zabiera Uff, wyżyłem się...