Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Hmm a na turniejach lokalnych grywaja świeży gracze? zastanawiam się czy wszyscy by mój starter zjedli na śniadanie czy miał bym szansę pograć troszkę dłuższą partie z kimkolwiek
Czyli musze jutro zapolować na jakieś mocniejsze karty :-) może wezmę moje C i U ktoś rzuci okiem czy da się jakoś starter ulepszyć W każdym razie w sobotę będę.
2x Visitation R SC
Od tamtego czasu wyszło sporo kart do "Berków", znajdziesz je odpowiednio konfigurując Oracle of Void:(wpisując legalność i słowo klucz "beserker" w text) TU(wpisując legalność i słowo klucz "base 7" w text) TUInteresują Ciebie też karty które pozwalają wstać: TUEwentualnie te które pozawalają dodawać forcea jak leżysz postaciami. Generalnie powinieneś zebrać karty z tych trzech wyszukań.Oczywiście takie karty jak A Brave New Word lub te które ewidentnie nie pasują (są dla Skautów, Paragonów) sobie odpuść. Na razie comoony i uncommony powinny byc twoim celem. Mam nadzieję, że nieco pomogłem.
Oracla już zdążyłem rozgrysc, aczkolwiek linki które podałeś wczytuja mi jedną i ta sama stronę i na bank nie tą która chciałeś wskazać "Base 7" ma filtrowania w odniesieniu do brązowego forca 7+? Czy wyszukanie miało cos innego jeszcze znaleźć?