Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Lista chętnych wygląda coraz lepiej. Jeszcze 4-5 osób (zapraszamy również naszych braci w Legendzie z dalekich stron) i odpalamy event Przy 15 osobach cena wpisowego to ok. 60, obecnie koło 90.
Wiem, że Auro potrzebowałby swoich postaci, ale może się okazać, że tylko jemu brakuje seta postaci.
A z innej beczki jak taki redraft odbył się ostatnio? Tzn. po jednej karcie czy po playsetach?
Proszę dopisać The Self-Appointed Prophet of Doom
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-12-12, 19:09Proszę dopisać The Self-Appointed Prophet of Doom No to tylko Seby jeszce brakuje .
Mamy 12 deklaracji - jeśli nie myślimy o clan packach, w obecnej chwili wpisowe na osobę wyniesie ok. 50-55 zł. Czas chyba ruszać z koksem.
No Tomiora fajnie by było pozyskać Mam pytanie czy do zamówienia TSE, mógłbym tez złożyć swoje zamówienie na Gencon pack i dla Hitomiego na Dragon foil CE pack ??
Być może przydałoby się zamówić dodatkowe clan packi (Cran'ów - dla Zapaśnika i Phoenixów dla dr.Viktora)
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-12-13, 12:03Być może przydałoby się zamówić dodatkowe clan packi (Cran'ów - dla Zapaśnika i Phoenixów dla dr.Viktora)Wtedy za CP chętni po prostu dopłacą oddzielnie.
O Gencon Packa zapytam, jeśli da się ściągnąć, nie powinno być problemu.
Witam w nowym roku i chciałbym się dowiedzieć:1. kiedy turniej ?2. za ile ? ( szacowana cena )3. czy uda się dla mnie ściągnąć gencon pack ? ( bez Ki no Oni trochę smutno ale trudno się mówi )4. Jak wygląda sytuacja z H and T ? ( głównie chodzi o datę )5. czy gramy z Bananami? ( bo inaczej trza nową talię złożyć Jeżeli nikt się nie pojawi z innych miast polski to proponuję rozpocząć turniej około godziny 10:00 by spokojnie 5 rund do 16:00 rozegrać.