Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Kiwa i dobrze jak postawie kae i kiwne to i owo to nawet mi się honor może trafi
Nad tą kartą chyba jednak spróbuje popracować. Niby bez rewelacji, ale... może mieć ukryty potencjał.Kitsuki (najlepiej Nubane), plus Ryoshun's, plus Spirit of the Truth, plus Magistrate Stiepend i może coś ciekawego z tego wyjdzie a ostatniej walnej bitwie. O ile oczywiście dojdzie do takowej, ale to się okaże po dalszych "pokazach" z tego dodatku.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-25, 12:23Nad tą kartą chyba jednak spróbuje popracować. Niby bez rewelacji, ale... może mieć ukryty potencjał.Kitsuki (najlepiej Nubane), plus Ryoshun's, plus Spirit of the Truth, plus Magistrate Stiepend i może coś ciekawego z tego wyjdzie a ostatniej walnej bitwie. O ile oczywiście dojdzie do takowej, ale to się okaże po dalszych "pokazach" z tego dodatku.To jeszcze Quagmire'y wrzuć do decka
A po drugiej stronie typu z ELITE pyta się "już mogę?"
Oczywiście problemem są Elite i Stalwart, ale no cóż, zobaczymy, potestujemy pokombinujemy. Może akurat....
Cytat: sejmitar w 2013-01-25, 13:11A po drugiej stronie typu z ELITE pyta się "już mogę?" Sejmi, ile będziesz miał tych Elite ja się pytam? Jeden, dwóch? Z taką ilością powinien dać sobie radę, gorzej z masą a na tęże masę może być właśnie ta karta.Oczywiście problemem są Elite i Stalwart, ale no cóż, zobaczymy, potestujemy pokombinujemy. Może akurat....
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-25, 13:22Cytat: sejmitar w 2013-01-25, 13:11A po drugiej stronie typu z ELITE pyta się "już mogę?" Sejmi, ile będziesz miał tych Elite ja się pytam? Jeden, dwóch? Z taką ilością powinien dać sobie radę, gorzej z masą a na tęże masę może być właśnie ta karta.Oczywiście problemem są Elite i Stalwart, ale no cóż, zobaczymy, potestujemy pokombinujemy. Może akurat....Jeden zerker z elite (guidance lub akcja z H&T), drugi dostanie deep rootsami.Kraby pozdrawiają