Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
dobra chłopaki w jednym poście mówicie ze nie macie kasy na postaci a w drugim że poco wam spel dajacy kase
Czy ja napisalem ze nie mam kasy? Jak dla mnie shugasy lionowe maja najlepsze zloto w lwich deckach, ewentualnie na sk mam problemy ze zlotem, ale to w pierwszych zakupach:)Walcze to jest gowno:)
Ja po prostu prezentuje odmienny poglad od reszty lionow jak zwykle;)Nigdzie nie napisalem ze nie mamy kasy, tylko ze laska szukajaca innego shugasa jest bez sensu, bo w tamtym decku rola postaci to dac honor i umrzec za klan i nie ma zadnego znaczenia ktora to postac;)
A zagraj to zobaczysz. To wcale nie jest paradoks... Po prostu Kitsu mają tak ogarnięty schemat golda, że tam więcej kasy nie potrzeba. Próba manipulowania tym przez zwiększanie produkcji domku rozkręca schemat - nadal wróżki kosztują 3-4 golda, więc płacenie za nie po 5 mija się z celem. Opcja "kiwnij 2g zeby wymienić wróżkę" jest równoznaczna z "nie kup wróżki po to by inna na prowincji się zmieniła". Paniał?
....laska szukajaca innego shugasa jest bez sensu, bo w tamtym decku rola postaci to dac honor i umrzec za klan i nie ma zadnego znaczenia ktora to postac;)
Hitomi, co to znaczy "w późniejszym okresie" jak teraz honor robi się w 4, góra 5tej ? Trzeba prowki utrzymać, do tego jest potrzebne mięso armatnie. Dowolne.
Lepszego - czyli JAKIEGO ? Jak długo nie pojawi się wróżka która rozpada się na dwie wróżki, to w NAJLEPSZYM przypadku za te 2g możesz dostać extra ancestora. Niestety, to kolejna karta któa fajnie wygląda na papierku i jest kolejnym dowodem, że DT/PT ma mgliste pojęcie o tempie.