Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Darmowy duel na śmierć co daje +2F?Trzeba pomyśleć nad jakąś metą...
Cytat: koziu w 2013-01-26, 12:29Darmowy duel na śmierć co daje +2F?Trzeba pomyśleć nad jakąś metą...Nie chcę smęcić, ale mam coraz większy problem z duelistami.Coraz częściej jest tak, że przeciwnik jeśli nie ma większego Ch (co neguje zabawy w duele) to ma przynajmniej równe.W takich sytuacjach znaczenie zaczyna mieć średni focus kart w decku, a ten spada na łeb na szyję.W niedługim czasie może być tak, że wygranie duelu z wielkim panem duelistą nie będzie większym problemem.... dobra ponarzekałem, dobra a może nawet bardzo dobra karta.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-26, 19:07Cytat: koziu w 2013-01-26, 12:29Darmowy duel na śmierć co daje +2F?Trzeba pomyśleć nad jakąś metą...Nie chcę smęcić, ale mam coraz większy problem z duelistami.Coraz częściej jest tak, że przeciwnik jeśli nie ma większego Ch (co neguje zabawy w duele) to ma przynajmniej równe.W takich sytuacjach znaczenie zaczyna mieć średni focus kart w decku, a ten spada na łeb na szyję.W niedługim czasie może być tak, że wygranie duelu z wielkim panem duelistą nie będzie większym problemem.... dobra ponarzekałem, dobra a może nawet bardzo dobra karta.to zalezy od tego jak bardzo zalezy ci na 4-6 steel'u. teraz duel bitewny bedzie bardziej brutalny...zaden bow/odeslanie tylko kulturalne wpierdul i do lochu.
Cytat: quas w 2013-01-26, 19:13Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-26, 19:07Cytat: koziu w 2013-01-26, 12:29Darmowy duel na śmierć co daje +2F?Trzeba pomyśleć nad jakąś metą...Nie chcę smęcić, ale mam coraz większy problem z duelistami.Coraz częściej jest tak, że przeciwnik jeśli nie ma większego Ch (co neguje zabawy w duele) to ma przynajmniej równe.W takich sytuacjach znaczenie zaczyna mieć średni focus kart w decku, a ten spada na łeb na szyję.W niedługim czasie może być tak, że wygranie duelu z wielkim panem duelistą nie będzie większym problemem.... dobra ponarzekałem, dobra a może nawet bardzo dobra karta.to zalezy od tego jak bardzo zalezy ci na 4-6 steel'u. teraz duel bitewny bedzie bardziej brutalny...zaden bow/odeslanie tylko kulturalne wpierdul i do lochu.Tak, tak, tylko, że jak już napisałem najpierw trzeba go wygrać (tego duela bitewnego). A z tym ostatnio coraz ciężej.
Co do Arta to może się nie znam na tych ich sztukach walki, ale to raczej Crane zaraz straci głowę...
Będzie jeszcze trudniej. Powrócił do mnie znowu pomysł taktycznego lwiego duelingu - 8 konkretnych pojedynków to już coś.
Hitomi, 30x4FV i powinno byc dobrze. jest jeszcze holding i ta smiechowa reakcja
Cytat: quas w 2013-01-26, 21:18Hitomi, 30x4FV i powinno byc dobrze. jest jeszcze holding i ta smiechowa reakcja Tylko, że zapomnieli chyba ich wydrukować No, chyba, że zacznę zapychać deck kartami typu.... Folklore