Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
do k. nędzy.. powinna być zasada, że wrzuca się preview dla 1 strefy czasowej a nie kiedybrudasy wstaną łaskawie i ruszą d... aby zrobić to po XXX godzinach...człowiek wstaje rano aby sobie pomarudzić na g.. postacie i ch.. arty a tu nic...
Acha, jednego kuca juz dostales - w barwach Lwich.
(...)Ważniejsze niż karty są arty, bo tego to często przeboleć nie mogę...(...)
Cytat: jabbas w 2013-01-28, 13:02(...)Ważniejsze niż karty są arty, bo tego to często przeboleć nie mogę...(...)O tu się z kolegą niebandwagońskim pastuchem zgodzę.
Z waszej dyskusyji wnoszę, iż można być albo bandwagońskim pastuchem, albo niebandwagońskim pastuchem. innych opcyji nie ma.
Ja nadal uważam że dueling dragonowy mocniejszy o żurowego Ale można by zrobić taki storyline , kto bardziej posysa w duelach
Jabbas lacze sie z Toba w bolu, tez czekam na to preview z nadzieja ze wypuszcza cos do mojego oswiecenia:)W mojim bandwagonerskim decku Rani to najlepszy lionowy shugenja, zaraz za nia jest Shunsuke, wiec jeszcze widze nadzieje w preview fenolskim:)
8h w pracy klikania refresh i d..jade do sklepu nakręcać się medżikami po pre ;-)
Cytat: jabbas w 2013-01-28, 17:098h w pracy klikania refresh i d..jade do sklepu nakręcać się medżikami po pre ;-)Jabbas nie jecz i tak jakie by nie bylo, bedziesz mial lepsze preciew niz krejnowe:-D