Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
mylisz sie !była świetna synergia między samuraj a szugendźiahttp://www.l5rsearch.com/db/search.cgi?cmd=detail&card_id=6846pnp
Yojimbo jest beznadziejny. Nie wiem czemu uważacie że to jest krok w dobrą stronę skoro dostajemy w gruncie rzeczy postać 4/4 za 8 która nic sama nie robi?
Cytat: Shiba Qwal w 2013-01-30, 16:31Yojimbo jest beznadziejny. Nie wiem czemu uważacie że to jest krok w dobrą stronę skoro dostajemy w gruncie rzeczy postać 4/4 za 8 która nic sama nie robi?Ale ja nie twierdzę, że ten pan jest dobry. Sejmi tez tak chyba nie napisał.Jednakże zwracam uwagę, że podoba mi sie synergia samurajów Shiba z wróżkami.Niemniej jednak masz rację domagając się zdecydowanie lepszych zasad owej współpracy. Te nie są zadowalające.
Gdyby przynajmniej zrobili tą synergię na takim poziomie jak mają scorpowi paragoni z ich courtierami to bym nie narzekał, ale poziom feniksowych Yojimbo w tej edycji jest po prostu żenujący.
Cytat: Shiba Qwal w 2013-01-30, 18:06Gdyby przynajmniej zrobili tą synergię na takim poziomie jak mają scorpowi paragoni z ich courtierami to bym nie narzekał, ale poziom feniksowych Yojimbo w tej edycji jest po prostu żenujący.To byłby właśnie ten punkt docelowy o którym ja pisałem (jak sadzę Sejmitar również), ale to trwa.To jest proces myślowy niedostępny dla DT ot tak. Dlatego wyraziłem nadzieję, że to właśnie taka jaskółka.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-30, 18:15Cytat: Shiba Qwal w 2013-01-30, 18:06Gdyby przynajmniej zrobili tą synergię na takim poziomie jak mają scorpowi paragoni z ich courtierami to bym nie narzekał, ale poziom feniksowych Yojimbo w tej edycji jest po prostu żenujący.To byłby właśnie ten punkt docelowy o którym ja pisałem (jak sadzę Sejmitar również), ale to trwa.To jest proces myślowy niedostępny dla DT ot tak. Dlatego wyraziłem nadzieję, że to właśnie taka jaskółka.Ale Tara, jaskółki dwie już były i tym razem poszli w przeciwną stronę.
Cytat: Shiba Qwal w 2013-01-30, 18:21Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-01-30, 18:15Cytat: Shiba Qwal w 2013-01-30, 18:06Gdyby przynajmniej zrobili tą synergię na takim poziomie jak mają scorpowi paragoni z ich courtierami to bym nie narzekał, ale poziom feniksowych Yojimbo w tej edycji jest po prostu żenujący.To byłby właśnie ten punkt docelowy o którym ja pisałem (jak sadzę Sejmitar również), ale to trwa.To jest proces myślowy niedostępny dla DT ot tak. Dlatego wyraziłem nadzieję, że to właśnie taka jaskółka.Ale Tara, jaskółki dwie już były i tym razem poszli w przeciwną stronę.Co fakt, to fakt. Ale któż błędów nie popełnia