Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mocne jak ch...AEG.... Jakim klan gra dziewczyna designera bo nie rozkminiłem
MOAR limited kills....! Następna errata do rulsów powinna wywalić z gry Attack Phase i karty z napisem "Battle", w kolejnym dodatku same holdingi i karty przewijające Fate, w traicie kaczki zamienić "-1" na "-3" i w prostej linii przejdziemy do zastąpienia rozgrywki rzutem kością, wyższy wynik wygrywa.
Pytanie: a jak ktoś nie może się seppukować?
ps. sadze ze jednak ktos tutajj lubi feniksowa magistrature. ltd kill, po taniosci z domku, bez bow personalki i co wazniejsze bez straty honoru (z ew.strata dla przeciwnika).
Cytat: KrisPytanie: a jak ktoś nie może się seppukować?Każdy może się seppukować.Ale akcja gracza brzmi:Open: Choose your dishonorable Samurai, Courtier or Shugenja: He commits seppuku.Gdzie seppuku jest rozumiane jako nienegowalny rehonor + nienegowalna śmierć.
Cytat: Chord w 2013-02-02, 12:38Cytat: KrisPytanie: a jak ktoś nie może się seppukować?Każdy może się seppukować.Ale akcja gracza brzmi:Open: Choose your dishonorable Samurai, Courtier or Shugenja: He commits seppuku.Gdzie seppuku jest rozumiane jako nienegowalny rehonor + nienegowalna śmierć.Każdy gracz, ale czy każda postać? Chodzi mi o Oniacze, które nie mjaa żadnego z tych keywordów - rozumiem, że ich nie można ubić, bo nie mogą wykonać seppuku?
Poprawiłem - chodzi o roninów/monków - chce wiedzieć, czy mój Rokku dostanie tym w łeb