Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Nimrod w 2013-02-04, 04:13Kupa dobrej roboty i bardzo przydatny pomysł. poskładane przyjaźnie do przegladaniaciekawi mnie ta fusologia bo wychodzi ze bedzie jeszcze 2 Mirumoto (Kensai prawdopodobnie - jeden Uniq [Kojinrue exp] i jeden nie) no Ky jest po Ko analfabetycznie patrzac:Cytuj27 (C) Daidoji Ibara28 (?) ?29 (U) Mirumoto Kyushiro30 (?) ?31 (R) Mirumoto Yozo32 (?) ?33 (?) ?34 (R) Akodo Chiyowychodzi ze do WEDa nic więcej nie wyjdzie ?do WEDa 2 Mirumoto,(Kyushiro, Yozo) 2 sloty na Kensai'ów, jeden Tamori I jeden TogashiGeneralnie widzę to podobnie, nie będzie już nic po WeD'a, być może dwóch Kensai'ów (choć wolałbym jednego, a dwie mąki)Kensaie mają już czym się bawić, a drugi Yamazaki (nie lubię tej postaci) nie wyjdzie. Choć nadal czuję, że wszystko przebije Tamori Tsu do czego Ci ta postać za 4 do WeD'a? Edit: Moim skromnym zdaniem postacie (jaki by nie były) zbytnio nie podciągną Dragona, ważniejsze jest to co może wyjść poza nimi.
Kupa dobrej roboty i bardzo przydatny pomysł. poskładane przyjaźnie do przegladaniaciekawi mnie ta fusologia bo wychodzi ze bedzie jeszcze 2 Mirumoto (Kensai prawdopodobnie - jeden Uniq [Kojinrue exp] i jeden nie) no Ky jest po Ko analfabetycznie patrzac:Cytuj27 (C) Daidoji Ibara28 (?) ?29 (U) Mirumoto Kyushiro30 (?) ?31 (R) Mirumoto Yozo32 (?) ?33 (?) ?34 (R) Akodo Chiyowychodzi ze do WEDa nic więcej nie wyjdzie ?do WEDa 2 Mirumoto,(Kyushiro, Yozo) 2 sloty na Kensai'ów, jeden Tamori I jeden Togashi
27 (C) Daidoji Ibara28 (?) ?29 (U) Mirumoto Kyushiro30 (?) ?31 (R) Mirumoto Yozo32 (?) ?33 (?) ?34 (R) Akodo Chiyo
Tsu - graj Mantisem.
Jak dla mnie, trzy karty są warte uwagi.Mirumoto Kojinrue exp - więcej taktycznych możliwości dla kensajów (np. Blades of the Black Dragon, The Heir's Wrath)A Cleansing Breath - meta na różnych milicjantów i Fenolowe CBA (choć za Shadowlandsy nie wiem, czemu karta z "Breath" w tytule prostuje kensaja )Merchant Outpost - ciekawa opcja do przyspieszania decka, huragan dla golda na portach (no, w każdym razie porządna wichura).Reszta obsysa - albo ich dizajn jest ogółem nieprzemyślany, albo powinny wyjść dużo wcześniej, tak do TSE włącznie.
To preview utwierdzilo mnie w przekonaniu zeby odwiesic oswiecenie na kolek, ilosc elit naprawde przeraza:)Jesli ktos jeszcze ludzil sie bow robi cokolwiek, moze zaczac mysled nad deckiem na co zabija/odsyla to do decku:)Zal mi dragonow, nie dosc ze prezentuja biede, to z kazdym dodatkiem dostaje shit.