Autor Wątek: [Personality:Dragon] Tamori Tsuchiya  (Przeczytany 1611 razy)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
[Personality:Dragon] Tamori Tsuchiya
« dnia: 2013-02-04, 16:40 »
Tamori Tsuchiya (The Dragon Clan)
Personality - UNCOMMON

Force: 3
Chi: 4
Required Honour: 5
Gold Cost: 7
Personal Honour: 3

Dragon Clan ? Earth ? Shugenja ? Alchemist

Battle: If Tsuchiya is defending, destroy one of his spells: Give him Stalwart and a Force bonus equal to his current Force.(Stalwart cards negate their first bowing each turn by other players' cards.)

He is slow to anger, yet strikes with terrible precision when roused
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: [Personality:Dragon] Tamori Tsuchiya
« Odpowiedź #1 dnia: 2013-02-04, 16:42 »
Widać AEG nie nudzi się słabymi żartami o defensywnych deckach.
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2013-02-04, 16:55 »
bez kitu, same blanki w tym dodatku? w ogole nie bedzie proaktywnych abilitek? co to ma byc... dragon az taki przegiety jest? no kaman...
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2013-02-04, 16:57 »
jak tylko przestana odsylac/RA 6+ to byc moze zacznie spogladac spoza klaseru
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
« Odpowiedź #4 dnia: 2013-02-04, 18:52 »
Mówiłem, że Tamori będzie dobry.... myliłem się srodze. Widać mocny way, nie ma co go przeginać.
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #5 dnia: 2013-02-04, 19:01 »
Po prostu widać jak bardzo oderwani od rzeczywistości są tfórcy. Jedno zdeterminowane whining lobby lub jeden pozbawiony skrupółów developer / tester - i można ustawić całą edycję pod "swój" klan, albo u###ać ten który uważa się za przegięty. Geniusze tacy jak Lippens, Lepore, Illingworth gwarantują dobrą rozrywkę...

Szczerze mówiąc, naprawdę chętnie przeczytałbym artykuł developera dotyczący tego, dlaczego takie i inne karty się pojawiły. Ilość pomyj, jaka pojawiłaby się w komentarzach pod czymś gwarantowałaby skrócenie promienia orbity na jakiej porusza się dev team. Dlaczego gwarantowałaby? Bo w końcu dev zobaczyłby nie raz, nie dwa, nie trzy ale kilkadziesiąt czy kilkaset postów, w którym jego "idee" będą mieszane z błotem - z pokazaniem dlaczego. Punkt po punkcie. Tak jak to np. zrobiono kiedy dev lead spytał Lwów po WotE "no ale co właściwie wam się nie podobało w tych zajebistych kartach" i dostał odpowiedź w punktach pod którą podpisała się większość Lwów z forum.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2013-02-04, 19:19 »
nie no, ja w sumie jak przypomne sobie dragony z samurai edition to ten wyglada jak powiew starych dobrych czasow... oby nigdy nie wrocily ;)

ale tak ogolnie to dragon nigdy nie mial tak ogromnej ilosci grywalnych kart, wiec ogolnie to jestem zadowolony (POV mnie sie nie podoba, ale reszta jest git) z tej edycji
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

Zapasnik

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2013-02-04, 20:15 »
szkoda gadać.
"Where others see trouble, the Scorpion see possibilities" - Shosuro Mogami
"Weźmy słowo "Hantei"... parę liter dodać, parę ująć, parę przestawić i wychodzi "Fu Leng".