Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Drodzy Samurajowie, droższe (bo nieliczne) Samuraiko, wydawa mnie się, że przydało by się uporządkować naszą scenę turniejową. Dlatego też na wzór nie tak dawno wiszącego planu na rok ubiegły, pozwalam sobie zamieścić ten oto spis wydarzeń L5R w naszej pięknej krainie:04.13.13 Kotei Szczecin, 05.25.13 Kotei Szczyrk,21.07.2013 Wakacje w siodle dla młodych Unicornów part2 - Zbrosławice/Gliwice (mam nadzieję, że chłopaki wywiążą się z obietnic o cykliczności tej imprezy)Czy mamy w planach coś jeszcze? Nie ukrywam, że chcielibyśmy zrobić wreszcie większy event w stolicy. Macie jakiś pomysł na termin?
Terminy Kotei wg kalendarza jowiszowego?
Gadałem z Jackiem na temat wakacji w siodle i planowana jest powtórka. Konkretny termin wyklaruje się w późniejszym okresie.
Niestety Tara, to działa inaczej. Najpierw zaproponuj termin i czekaj na odzew.My oczywiście postaramy się pojawić.
I usuń prosze datę 'Wakacji w siodle 2' - turniej jest planowany, ale termin nie zależy od nas. Więcej informacji postaramy się podać pod koniec maja.
O ile dobrze sobie przypominam to Jaworzno planowało jakiś większy 'knajpowy' turniej w marcu. Jar, JNQ - temat aktualny czy sprawa umarła?
Cytat: I'atz'ek w 2013-02-15, 14:30O ile dobrze sobie przypominam to Jaworzno planowało jakiś większy 'knajpowy' turniej w marcu. Jar, JNQ - temat aktualny czy sprawa umarła?Jako że ostatnimi czasy wszyscy byliśmy dość zabieganie, nie mieliśmy czasu się nad tym tematem głębiej zastanowić. Natomiast na 100% coś na ten temat będziemy mogli powiedzieć po tym weekendzie. Sprawa jeszcze nie umarła a przed sezonem ćwiczenia wypadałoby poczynić
Ja pół marca spędzał będę w Warszawie, więc na jakieś granie z przyjemnością bym się załapał