Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 6
Trochę dziwny timing - Kotei za pasem, a wy drafta chcecie grać?
Ja do konstrukta nie mam jeszcze wszystkiego z czym na kotei chciałbym pojechać, więc i tak nie sprawdzę.A drafta zagrałbym dla funu po prostu (o ile oczywiście cena będzie przystępna, 60zł to za dużo, tak naprawdę to robimy przysługę, że chcemy stary towar kupować)
Sorry, dla mnie turnieje pod rząd to przegięcie.Nawet nie chodzi o czas, ale spróbowaliśmy "turnieju na szybko" tydzień temu i...... w efekcie zamiast porządnej zabawy, mamy takie ogryzki ośmiu/dziesięciu osobowe.Moim zdaniem bez sensu, nie wiem o co chodzi, ale raczej nie o naszą dobrą zabawę.Szczególnie, że termin takiego draftu powinien być ustalony naprawdę wcześniej.Na takim turnieju mamy się bawić, ale aby móc to robić trzeba coś poprzesuwać, odgonić rodzinę.Tak dobrać termin aby pasował większej grupie osób, a tak to jakaś impreza z łapanki.
Update. Po wczorajszym spotkaniu w Graalu zmieniamy format na constructed, gdyż:1) taniej2) krócej3) kotei niebawem4) turniej został dość późno ogłoszony.Booster drafta zagramy pewnie w pierwszy lub drugi łikend po koteju w Szczecinie, jako turniej z okazji pierwszych urodzin Sceny (albo, jak kto woli, nowej społeczności graczy w Wawce). Możliwe jakieś nagrody specjalne 6 kwietnia również planowany jest construct.Dodatkowo, postaram się, by info o constructach pojawiało się najpóźniej na 6-7 dni przed, o "droższych" formatach - 10+.
Zwyciężyły Kraby na Halls of the Forgotten, gratulacje, Oro.
Jakkolwiek frekwencji daleko było do porządnej.
(Hitomi, zalegasz zwolnienie lekarskie ;P)
O, Aoshi.
Cytat: Zapasnik w 2013-03-23, 23:35Jakkolwiek frekwencji daleko było do porządnej. Mam nadzieję, że to jasno pokazuje jak marnym pomysłem są turnije co tydzień. Na spotkaniu środowym było prawie dwukrotnie więcej osób. A ranga turnieju jako takiego leci na łeb na szyję.