Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Na Oracle of the void już dostępne są legalne karty do Ivory Edition.
Eee tam, to sa te najrzadsze odrzuty z FLa ktorymi nikt nie gra.
Dobrze, że chociaż te słabsze mają przedruki co to by było, jakby te lepsze przedrukowali
jak ich nie przedrukuja to bedzie jak strzal w stope
zmienia się też wygląd "bugów" oznaczających legalność edycyjną...
Do L5R przeszedłem, bo znalazłem w tej grze to co zatracił M:tG przez lata. Teraz dowiaduję się że L5R chce się hamburgeryzować w kierunku właśnie M:tG. Nie widzę tego dobrze panowie samuraje.
Cytat: Aki w 2013-04-15, 08:46zmienia się też wygląd "bugów" oznaczających legalność edycyjną...To mnie trochę razi. Obecne "bugi" były bardzo zgrabne, nie kłóciły się z wyglądem karty. Stare bugi pasowały wtedy idealnie do layoutu a w IE wygląda to po prostu brzydko.
7. Nowe działanie eventów.Tu ciężko coś powiedzieć... nie kumam do końca jak to ma działać biorę go na rękę czy jak?Przykład pokazany miał tekst:"Limited: No player may..."Czy co? Muszę "odpalić" w Limited? Nie muszę? To musi być ten limited? Gdzie tu niby prościej jest niż że resolve od razu i trait na karcie?Nie kumam tego.
Aha, i Ivory zarżnie wszelkie próby grania Legacy. "Nowi" gracze nie będą siadali do gry z encyklopedią "jak to właściwie działa". A jak nie daj kami w normalnych boosterkach zaczną przedrukowywać legacowe karty...