Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:04Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.Jest waterem a zdolność bardziej pasuje do airów. Bardziej by pasował do kurczanów albo niebieskich pidżam.
Cytat: Jar Jar w 2013-04-15, 20:10Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:04Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.Jest waterem a zdolność bardziej pasuje do airów. Bardziej by pasował do kurczanów albo niebieskich pidżam.Eee, w sumie masz rację. Pozajączkowało mi się, faktycznie zdecydowanie bardziej Air niż Water.Tak mi się spodobała całość (trait i tak dalej), że nie załapałem tego dość ważnego elementu ;(
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:13Cytat: Jar Jar w 2013-04-15, 20:10Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:04Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.Jest waterem a zdolność bardziej pasuje do airów. Bardziej by pasował do kurczanów albo niebieskich pidżam.Eee, w sumie masz rację. Pozajączkowało mi się, faktycznie zdecydowanie bardziej Air niż Water.Tak mi się spodobała całość (trait i tak dalej), że nie załapałem tego dość ważnego elementu ;(No dobraaaa.... niech Ci będzie. Fakt że jest mnichowcem a nie wróżkiem też uznajmy za istotny. Choć już nie tak bardzo ;P
Cytat: Jar Jar w 2013-04-16, 10:52Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:13Cytat: Jar Jar w 2013-04-15, 20:10Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:04Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.Jest waterem a zdolność bardziej pasuje do airów. Bardziej by pasował do kurczanów albo niebieskich pidżam.Eee, w sumie masz rację. Pozajączkowało mi się, faktycznie zdecydowanie bardziej Air niż Water.Tak mi się spodobała całość (trait i tak dalej), że nie załapałem tego dość ważnego elementu ;(No dobraaaa.... niech Ci będzie. Fakt że jest mnichowcem a nie wróżkiem też uznajmy za istotny. Choć już nie tak bardzo ;PAle fakt, że jest mnichem zawdzięczamy z tego co pamiętam wyborom turniejowym.Tam chyba każdy klan decydował o jakimś mnichu który pomoże klanowi. Tak mnie się przynajmniej wydaje/pamięta.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-16, 11:00Cytat: Jar Jar w 2013-04-16, 10:52Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:13Cytat: Jar Jar w 2013-04-15, 20:10Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-15, 20:04Monk z wbudowanym Cratingiem jest super, tylko czy ja wiem, czy akurat jako koń.Jest waterem a zdolność bardziej pasuje do airów. Bardziej by pasował do kurczanów albo niebieskich pidżam.Eee, w sumie masz rację. Pozajączkowało mi się, faktycznie zdecydowanie bardziej Air niż Water.Tak mi się spodobała całość (trait i tak dalej), że nie załapałem tego dość ważnego elementu ;(No dobraaaa.... niech Ci będzie. Fakt że jest mnichowcem a nie wróżkiem też uznajmy za istotny. Choć już nie tak bardzo ;PAle fakt, że jest mnichem zawdzięczamy z tego co pamiętam wyborom turniejowym.Tam chyba każdy klan decydował o jakimś mnichu który pomoże klanowi. Tak mnie się przynajmniej wydaje/pamięta.W zeszłym roku na Genconie motywem przewodnim było Defenders of the Empire tyczące się napinających się coraz bardziej stosunków pomiędzy koloniami a cesarstwem. I tam Top of the clan wybierali spośród tzw. The Counsel of the Brotherhood (Brotherhood of Shinsei) po jednej postaci która dołączy do ich klanu w ramach "doradztwa". Czyli w tym secie mamy komunizm. Monk dla każdego