Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wcale nie pokazują. W bodajże BtD był jeszcze commander mantisowy i jakoś w EE ich nie ma.
ciekawe czy w IE przedrukuja domek do mnichow na fire tokeny?
Cytat: horror w 2013-04-28, 12:55ciekawe czy w IE przedrukuja domek do mnichow na fire tokeny?No nie wiem, w niezmienionej postaci to chyba nie, byłby bardzo mocnym domem.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-28, 13:02Cytat: horror w 2013-04-28, 12:55ciekawe czy w IE przedrukuja domek do mnichow na fire tokeny?No nie wiem, w niezmienionej postaci to chyba nie, byłby bardzo mocnym domem.dom dajacy jakas synergie z fire tokenami bylby niezlym rozwiazaniem. mogliby go puscic w niezmienionej postaci, jakis taki przegiety nie wydaje mi sie.
Cytat: horror w 2013-04-28, 13:04Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-28, 13:02Cytat: horror w 2013-04-28, 12:55ciekawe czy w IE przedrukuja domek do mnichow na fire tokeny?No nie wiem, w niezmienionej postaci to chyba nie, byłby bardzo mocnym domem.dom dajacy jakas synergie z fire tokenami bylby niezlym rozwiazaniem. mogliby go puscic w niezmienionej postaci, jakis taki przegiety nie wydaje mi sie.Obecnie nie, ale na początku edycji byłby bardzo mocną chałupą.Natomiast faktycznie domek z synergią z Fire tokenami byłby bardzo pożądany z mojej strony.Już teraz dobrze się tym bawię, tylko z wygrywaniem jest niejaki problem
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-28, 13:07Cytat: horror w 2013-04-28, 13:04Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-28, 13:02Cytat: horror w 2013-04-28, 12:55ciekawe czy w IE przedrukuja domek do mnichow na fire tokeny?No nie wiem, w niezmienionej postaci to chyba nie, byłby bardzo mocnym domem.dom dajacy jakas synergie z fire tokenami bylby niezlym rozwiazaniem. mogliby go puscic w niezmienionej postaci, jakis taki przegiety nie wydaje mi sie.Obecnie nie, ale na początku edycji byłby bardzo mocną chałupą.Natomiast faktycznie domek z synergią z Fire tokenami byłby bardzo pożądany z mojej strony.Już teraz dobrze się tym bawię, tylko z wygrywaniem jest niejaki problem jak chodzi o wygrywanie to z militarka sa najwieksze szanse i takie powiedzmy pol na pol. natomiast ciezko z dyshonorem i honorem tym wygrac. ale zabawa przednia. rozkladanie sake zetonikow FTW.
Mitsu (lub jego soul) hulał w deckach od Jade do Lotusa pomimo tego, że był jedyną postacią z Fire Tokenami Nie robiłbym proroctw co do Fire Tokenów na podstawie jednej postaci. Natomiast na pewno będzie w IE grany. Ma świetną relację koszt-siła, dobrą akcję ... i na pewno Smokom nie zabiorą ichniego MONK waya. Czy bedzie to Fire Token Tattoo Monk Way, Tattoo Monk Way czy po prostu Monk Way - w smoku zostanie, a Mitsu będzie błyszczał.
W ciągu 24 się raczej dowiemy, co jeszcze upchniesz w kensajach