Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ludzie "z branży" już kilkakrotnie powtarzali, żeby nie traktować CoM jako podstawy do analizowania jakie decki "przejdą" do IvE. CoM to dodatek, w którym jest bardzo dużo storyprize gości, nic więcej.
Herosi, Deathseekerzy, skorpiońscy Kensaje, krabowi, lwi i mantisowi Commanderzy, pozdrawiają cię z kart dual-bugowego BtD
W Btd była akcja zarówno pod herosów jak i pod deathseekerów, a jakoś nie ma ich w theme
Cytat: sejmitar w 2013-04-30, 15:39Herosi, Deathseekerzy, skorpiońscy Kensaje, krabowi, lwi i mantisowi Commanderzy, pozdrawiają cię z kart dual-bugowego BtD Toć przecież napisałem, że nie po postaciach koleżko.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-30, 15:55Cytat: sejmitar w 2013-04-30, 15:39Herosi, Deathseekerzy, skorpiońscy Kensaje, krabowi, lwi i mantisowi Commanderzy, pozdrawiają cię z kart dual-bugowego BtD Toć przecież napisałem, że nie po postaciach koleżko.A ja napisałem wyraźnie, że chodzi o (klan) (keyword), a nie o Bayushi Knesaiu czy Yoritomo Komodoro. Widzisz gdzieś tam odniesienia do postaci, koleżko?