Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Bo nawet jak się duelujesz z 3/4 to przeciwnik musi zrobić focus. De facto nie jest on taki zły, chyba że ktoś ma wysoki FV w deku.
moze zostawia tak jak jest a koles ma 2 chi bo gdyby mial wiecej to jego limited akcja wygladala by poprostu kiwnij sie zabij jaka chcesz postac na stole, a z takimi statami musi dostac jakis itm z + do chi zeby siac zniszczenie
Cytat: Bondu w 2013-05-02, 11:02moze zostawia tak jak jest a koles ma 2 chi bo gdyby mial wiecej to jego limited akcja wygladala by poprostu kiwnij sie zabij jaka chcesz postac na stole, a z takimi statami musi dostac jakis itm z + do chi zeby siac zniszczenieNo fakt, w IE mogą znów zacząć produkować karty (itemy) dodające więcej do Chi niż +1.Wtedy ta postać zyskuje i to mocno, ale jeśli nie to... za 12golda mamy kontrolę nad... robactwem (i Berserkerami, o ile Ci będą)
A zerker zrobi focusa woda z ręki i remis
Cytat: Bondu w 2013-05-02, 11:10A zerker zrobi focusa woda z ręki i remis duelisci wygrywaja na remisach wiec szkoda wody
Kto wie jak to będzie w nowej edycji, ale fakt, zapomniałem o tym
ja sie pytam jakim dobrym duelujacym klanem sa phoenixy? a slyszeliscie kiedys o podmiance chi i forsa?
Cytat: horror w 2013-05-02, 11:41ja sie pytam jakim dobrym duelujacym klanem sa phoenixy? a slyszeliscie kiedys o podmiance chi i forsa?obecnie parają się tym na chi death...ale tam FV dosyć niski.sadze ze duele weszly w slepa odnoge ewolucji i w IE zmienia się ich mechanika.
Art jak art. Albo się lubi to co rysuje Jason Engle, albo nie. Ja akurat nie, ale znam fanów.