Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Oby taki poziom się utrzymał. Range 3 i ciężko wstawić.
I to się jednym spellem robi w ataku.
Ciekawe co w IE będzie z rule of presence. Jeśli tę akcję dałoby się odpalić bez personki to fajnie by to mogło działać w defensywie.
Cytat: Yrq w 2013-05-07, 12:44Ciekawe co w IE będzie z rule of presence. Jeśli tę akcję dałoby się odpalić bez personki to fajnie by to mogło działać w defensywie.Jedna z pokazanych kart (a dokładniej False Ring of Air) do CoM ma Absent Battle i w opisie wyjaśnione, że taką można grać bez prezencji. Ta tego nie ma, ergo nie będzie można zagrać bez typka.
Cytat: misiaczek w 2013-05-07, 12:53Cytat: Yrq w 2013-05-07, 12:44Ciekawe co w IE będzie z rule of presence. Jeśli tę akcję dałoby się odpalić bez personki to fajnie by to mogło działać w defensywie.Jedna z pokazanych kart (a dokładniej False Ring of Air) do CoM ma Absent Battle i w opisie wyjaśnione, że taką można grać bez prezencji. Ta tego nie ma, ergo nie będzie można zagrać bez typka.Racja, zapomniałem o tej mechanice jednego keyworda.No to nie wiem czy pogra gdzie indziej niż w fudeckach.
Cytat: Yrq w 2013-05-07, 13:32Cytat: misiaczek w 2013-05-07, 12:53Cytat: Yrq w 2013-05-07, 12:44Ciekawe co w IE będzie z rule of presence. Jeśli tę akcję dałoby się odpalić bez personki to fajnie by to mogło działać w defensywie.Jedna z pokazanych kart (a dokładniej False Ring of Air) do CoM ma Absent Battle i w opisie wyjaśnione, że taką można grać bez prezencji. Ta tego nie ma, ergo nie będzie można zagrać bez typka.Racja, zapomniałem o tej mechanice jednego keyworda.No to nie wiem czy pogra gdzie indziej niż w fudeckach.Zależy od grywalności decków na RA (a chyba takowa będzie), i od tego jak łatwo będzie im podnieść PS.
te ringi sie wstawia w innym celu niz jakies tam zdolnosci na nich. to jak budowa gwiazdy smierci.
Cytat: horror w 2013-05-07, 21:36te ringi sie wstawia w innym celu niz jakies tam zdolnosci na nich. to jak budowa gwiazdy smierci.Ok, ale niech mi będzie dane nieśmiało napomknąć, że nieukończona gwiazda też całkiem dawała radę
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-05-07, 21:42Cytat: horror w 2013-05-07, 21:36te ringi sie wstawia w innym celu niz jakies tam zdolnosci na nich. to jak budowa gwiazdy smierci.Ok, ale niech mi będzie dane nieśmiało napomknąć, że nieukończona gwiazda też całkiem dawała radę dawala, ale miala slabe punkty. braklo tam barierek.
Cytat: horror w 2013-05-07, 21:56Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-05-07, 21:42Cytat: horror w 2013-05-07, 21:36te ringi sie wstawia w innym celu niz jakies tam zdolnosci na nich. to jak budowa gwiazdy smierci.Ok, ale niech mi będzie dane nieśmiało napomknąć, że nieukończona gwiazda też całkiem dawała radę dawala, ale miala slabe punkty. braklo tam barierek.Aha, rozumiem... że niby nie były one priorytetem dla konstruktorów, tak ?Dokładnie tak jak siła tychże ringów, muszę przyznać, że sprytnie mi to wyłożyłeś