Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Natsu przecież jest z nami w tej czy innej formie od Jade, co się czepiasz I to nawet niegłupie jest, cav za 6G. Mnie bardziej intryguje to, że i Natsu i Ayu-chan mają magistrata.
Cytat: sejmitar w 2013-05-08, 10:30Natsu przecież jest z nami w tej czy innej formie od Jade, co się czepiasz I to nawet niegłupie jest, cav za 6G. Mnie bardziej intryguje to, że i Natsu i Ayu-chan mają magistrata.Czepiam się, że większość lwów z tego preview ma konia, a nie tylko Natsu.
Cytat: misiaczek w 2013-05-08, 10:33Cytat: sejmitar w 2013-05-08, 10:30Natsu przecież jest z nami w tej czy innej formie od Jade, co się czepiasz I to nawet niegłupie jest, cav za 6G. Mnie bardziej intryguje to, że i Natsu i Ayu-chan mają magistrata.Czepiam się, że większość lwów z tego preview ma konia, a nie tylko Natsu.To przeczytaj flavor i przypomnij sobie czym zajmują się Lwy jako klan
LOL, jedna wyprawa Khana z cloak tech, w której ten "geniusz" nie zdołał osiągnąć żadnego z założonych sobie celów strategicznych (zero zdobyczy terytorialnych, zero zdobyczy politycznych, zero usunięcia siły żywej przeciwników, bilans : stracone Shiro Moto) i się kuce puszą